Oana Roman a răbufnit: Sper să intre în PĂMÂNT!

11.01.2017
Oana Roman a răbufnit: Sper să intre în PĂMÂNT!

Oana Roman a reacționat dur în scandalul divorțului de Marius Elisei. Fiica fostului premier Petre Roman a răbufnite pe o rețea de socializare.

Problemele în familie au ieșit la iveală în momentul în care soțul Oanei a postat un mesaj pe Facebook, din care reiese că cei doi se despart.

„Într-un final… aşteptarea a luat sfârşit…. Drumurile noastre… sunt diferite… O zi frumoasă vă doresc”, a scris Marius Elisei pe o reţea de socializare.

Ulterior, acesta a revenit cu precizări, în cadrul uneie emisiuni TV. „E postarea mea, recunosc, mi-o asum, o duc până la capăt. Voi vorbi cu Oana, să vedem ce decidem, apoi vom ieşi public şi o vom spune direct. N-am şters postarea. Nu mă ascund. Momentan nu pot şi nu vreau să vorbesc deocamdată. Avem nişte rufe de spălat şi o vom face în familie”, a declarat Marius Elisei.

În tot scest scandal s-a implicat și femeia care a fost iubita lui Marius Elisei, înainte ca acesta să fie cu Oana Roman.

Citește și: Fosta iubită a lui Marius Elisei spune adevărul despre relația cu soțul Oanei Roman!

Sătulă de tot scandalul mediatic creat, Oana a răbufnit pe Facebook. „Mă uit siderată la tv cum unii şi alţii îşi dau cu părerea despre viaţa mea… dar ei nu ştiu nimic. După ce o să vorbesc eu… sper să intre în pământ de ruşine toţi parerologii ăştia penibili!”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.