Connect with us
Oana Roman ajunge din nou în fața altarului

Vedete

Oana Roman ajunge din nou în fața altarului

Oana Roman pare să trăiască o perioadă extrem de bună, după ce a depășit și probleme din relație. Dacă în urmă cu câteva luni în presă se specula că între Oana Roman și Marius Elisei problemele persistă și s-ar pregăti de divorț, cei doi sunt pe cale de a face încă un pas mare.

Peste câteva zile va fi ziua soțului său, iar Oana Roman pregătește o mare petrecere, însă asta nu e tot. Oana Roman și soțul său vor merge la biserică pentru a-și reînnoi jurămintele.

,,Acum 4 ani eram la începutul relaţiei şi am făcut o petrecere pe cinste de ziua mea..după 2 luni eram însărcinată şi ne-am căsătorit şi am devenit o familie..Anul ăsta , în aceeaşi locaţie care ne-a purtat noroc, vom sărbatori ziua lui Marius. Înainte vom merge la biserică şi vom multumi Domnului pentru tot şi ne vom reînoi jurămintele..Am mari emoţii pentru ziua de vineri! Suntem în pregătiri intense!”, a scris Oana pe pagina sa de Facebook.

În plus, soțul vedetei a dezvăluit că ei au în plan să mai facă un copil.

“Toata lumea imi spune de Oana cat a slabit. A slabit, dar va lua in greutate din nou (rade- n.r.). Ne mai dorim un copil. Oana va mai face un copil. Am inceput sa facem analize, investigatii, sa ne interesam pentru ca ne mai dorim un frate sau o sora pentru Isabela. In functie de ce decide medicul, asa vom actiona. Sa nu uitam ce probleme serioase de sanatate a avut Oana dupa cezariana. Nu pot spune ca-mi doresc fata sau baiat, pot spune ca-mi doresc un copil ca Isabela. Ne uimeste pe zi ce trece”, a declarat Marius Elisei pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top