Connect with us
Oana Roman, detalii neștiute despre relația cu tatăl său

Vedete

Oana Roman, detalii neștiute despre relația cu tatăl său

Oana Roman nu are în prezent o relație grozavă cu tatăl ei, de-a lungul timpului între cei doi existând numeroase conflicte. Petre Roman și-a refăcut viața și este rareori prezent alături de fiica sau de nepoata sa. Deși multă lume a considerat că pentru Oana a fost un privilegiu faptul că tatăl ei era persoană publică, ea a dezvăluit că acest lucru nu a ajutat-o prea mult.

Oana Roman, detalii neștiute despre relația cu tatăl său

Vedeta a povestit că, în ciuda faptului că tatăl său atât de cunoscut, acasă el nu avea un comportament prea grijuliu. Oana trebuia să se descurce singură, când alți copii primeau ajutor și sprijin din partea părinților. Se pare că Petre Roman nu a făcut prea multe eforturi să îi fie alături și să îi ofere afecțiunea la care tânjește orice copil. În cadrul unei emisiune tv ea a dat detalii neștiute despre relația cu tatăl ei.

„Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici.”

Oana a mai povestit și că tot cea a relizat a fost cu ajutorul propriilor sale forțe. Nu a avut parte de privilegii pentru că era fata lui Petre Roman, mai laes că și-a făcut studiile în străinătate, unde faptul că ea era fiica lui nu avea nicio valoare. Vedeta consideră că a reușit să își facă un nume și să fie cunoscută de o țară întreagă datorită propriilor sale eforturi.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a povestit Oana Roman.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top