Oana Roman e foc și pară pe hateri! Incredibil cum i-a „lovit” vedeta

02.01.2021
Oana Roman e foc și pară pe hateri! Incredibil cum i-a „lovit” vedeta

Oana Roman este foc și pară pe hateri – cei care o comentează în fel și chip, o judecă și-și dau cu părerea în necunoștință de cauză. Vedeta s-a enervat și a postat pe Instagram un mesaj în care îi atacă pe cei care îi dau lecții de viață și de morală. Ce le-a transmis Oana haterilor de pe Internet.

Oana Roman – nervoasă pe Instagram

Oana Roman a răbufnit și a avut un mesaj extrem de acid pentru cei care, spune ea, îi dau lecții de viață, de morală și de maniere. Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus să-și vadă de treaba lor, subliniind că nu sunt de aceeași teapă cu ea, să-și permită să-și dea cu părerea.

Oana a ținut să precizeze că nu este arogantă, dar vrea ca fiecare să-și conștientizeze condiția și locul în societate.

”Au apărut tot felul de băiețași și fetițe care dau lecții de viață, de morală, de maniere, și își permit unii să mă includă în comentariile lor. Se cred ei în măsură să dea lecții bazate pe ce? Pe reach și engagement? Păi băi copii, mai aveți de învățat. Mult. Că pe vremea când stăteam eu cu Regi la masă și mă plimbam pe unde nu veți ajunge vreodată, pe când eu învățam acasă despre viața și cultura de la Andrei Pleșu sau Petru Cretia, voi erați maxim pe la Năvodari, în vacanță. Mai ușor cu pianu pe scări. Nu sunt de fel arogantă, dar să ne știm locul”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Nu se știe despre cine anume vorbește vedeta și dacă sunt incluse aici și persoane publice care și-au dat cu părerea despre ea, cert este că Oana a ținut să-i pună la punct.

Vedeta traversează o perioadă dificilă cauzată de despărțirea de soțul ei, Marius Elisei, care a plecat de acasă și nu mai vrea să-i vorbească Oanei.

Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună o fetiță.