Connect with us
Oana Roman este țintuită la pat din cauza unor probleme medicale. Ea a povestit pe pagina sa de socializare că de două zile nu s-a dat jos din pat

Vedete

Oana Roman, la pat din cauza unor probleme medicale: „Nu m-am dat jos din pat de 2 zile”

Oana Roman este la pat din cauza unor probleme medicale. „Nu m-am dat jos din pat de 2 zile”, scrie Oana Roman într-o postare pe pagina sa de socializare.

În ultima vreme, Oana Roman s-a schimbat și se pare că este pe cale de a câștiga lupa cu kilogramele. Fiica cea mică a lui Petre Roman a vorbit despre modul în care a reușit să slăbească.

Cum a scăpat Oana Roman de kilogramele în plus

Oana Roman a mărturisit ce a făcut de a reușit să slăbească.

„Am primit sute de mesaje cu întrebarea: ce dietă am ținut. Nu am ținut nicio dietă, doar mi-am schimbat modul de viață și m-am folosit de mici trucuri. Unul din ele este faptul că am eliminat zahărul pentru că am descoperit Green Sugar..un îndulcitor sută la sută natural și românesc. Are 0 calorii și 0 la sută indice glicemic..este deci bun și pentru diabetici. Se poate folosi și pentru a face prăjituri de tot felul. De 2 zile sunt răcită și mă tratez cu vitaminele produse tot de Laboratoarele Remedia și beau ciocolată calda cu green sugar. Nu m-am dat jos din pat de 2 zile, sper ca până mâine să fiu mai bine.”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Gurile rele spun despre Oana Roman că și-ar fi făcut operație de micșorare a stomacului, însă ea a infirmat aceste zvonuri.

Citește și: Oana Roman a slăbit 10 kilograme într-o lună. Gurile rele spun că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

“Am slăbit pentru că sunt foarte agitată, cu multe proiecte, cu multa treabă… La emisiuni nu se vede atât de bine pentru că știți că televizorul îngrașă, dar în realitate se observă. Se pare că munca și activitatea mă ajută pe mai multe planuri. Nu știu să vă spun exact cât am slăbit, pentru că asta e ultima mea grijă în acest moment. Între Izabela și viața profesională, nu-mi rămâne prea mult timp să mă preocup de altceva”, a dezvăluit Oana pentru wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top