Connect with us

Vedete

Oana Roman le raspunde dur criticilor: „Nu mai accept sa…”

Oana Roman a explodat dupa ce mai multi au criticat-o pentru faptul ca a anuntat ca divorteaza de Marius si apoi a mers la Paris cu acesta.

Oana Roman a explodat dupa ce mai multi au criticat-o pentru faptul ca a anuntat ca divorteaza de Marius si apoi a mers la Paris cu acesta.

„Saptamana trecuta am mers in vacanta pentru prima oara dupa doi ani in care am avut grija intai sa-mi salvez viata, apoi sa o cresc pe Isabela. Am implinit 40 de ani si prietena mea de suflet mi-a oferit cadou biletele de avion, iar acolo, la Cannes, am fost la prietenele mele. Prietenele mele de mai bine de 15 ani, care m-au chemat la ele si care insista de mult timp sa le vizitez. Nu mi-a fost usor sa plec fara Isa si mai ales pentru ca nu traversez cea mai buna perioada din viata mea. Totusi, am plecat pentru ca mi-am dorit sa ma rup un pic de tot raul de aici. Sa ma rup de energiile negative, de rautate, de ura, de invidie, de frustrare.

Citeste si: Cum vrea Oana Roman sa isi salveze casnicia. Ce au facut ea si Marius

N-am stat deloc sa citesc mesaje si comentarii si azi, stand cu Isa si citind multe din comentariile de aici m-a cuprins o mare tristete. Se arunca iar cu noroi, sunt acuzata de minciuna si de regii. Sunt acuzata ca mi-am facut vacanta pe banii luati de la o emisiune pe minciuna. Sunt socata de cantitatea de ura, frustrare si invidie. Eu nu am de dat socoteala nimanui pe lumea asta. Si nu cer socoteala nimanui. Doar Dumnezeu e deasupra mea. Atat. N-am mintit cu nimic si nu mi-am facut vacantele pe banii nimanui. Am dreptul ca orice om sa traiesc si sa ma bucur de viata asa cum cred. Nu mai accept sa fiu aratata cu degetul si calcata in picioare pe baza unor supozitii de prost gust.

Mi se confirma inca o data ca orice as face in tara asta, voi fi mereu pusa la zid. Este o mentalitate profund primitiva si eu nu o pot accepta si intelege. N-am omorat pe nimeni si n-am de dat socoteala pentru nimic. Poate ca cei care stau doar sa se uite in gradina mea, ar fi bine sa invete sa traiasca frumos viata lor, inainte sa arunce cu pietre in viata oricui altcuiva. Am tacut din gura multi ani si am tolerat prea mult pentru ca am fost educata sa-mi pastrez bunul simt. Dar marlania si rautatea gratuita nu le mai ignor”, a scris Oana Roman pe Facebook, raspunzand criticilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top