Connect with us
Oana Roman și Marius Elisei își mai doresc un copil. Oana are, însă, probleme de sănătate și trebuie să se opereze înainte de a se gândi la o sarcină.

Vedete

Oana Roman, mărturisire dureroasă: „Am rămas însărcinată de două ori, dar…”

Oana Roman își dorește să rămână însărcinată și să îi facă un frățior sau o surioară fetiței sale, Isabela. Deși fiica lui Petre Roman mai vrea un copil, acest lucru nu este chiar așa de ușor.

Oana Roman a mărturisit la Antena Stars că trebuie să se opereze, întrucât mai are probleme de sănătate. „Problema e că până să ajung acolo eu mai am probleme de sănătate. Am tot amânat operaţia, dar nu mai pot. O să merg să mă operez. Ultimul eveniment important la care trebuie să merg e pe 9 octombrie, la nunta lui Gabriel Cotabiţă, dar apoi mă operez”, a mărturisit Oana.

Citește și: Oana Roman, de nerecunoscut! Ce va zice Iulia Albu?

Citește și: Oana Roman, la spital!: „Am avut probleme in…”

Soția lui Marius Elisei spune ca abia după intervenția chirurgicală poate să se gândească la o sarcină. Totodată, ea a mai spus că a mai rămas însărcinată de două ori, dar a renunțat.

Dacă totul recurge bine şi operaţia decurge bine, ne putem gândi la o altă sarcină. Eu nu ştiu dacă fizic abdomenul meu mai poate suporta o sarcină. Marius îşi mai doreşte un copil, vrea un băiat. Eu am 40 de ani, deci nu e vorba că nu mai pot face, dar Isabela este încă mică şi are nevoie de mine. Trebuie să vorbesc cu medicii şi să mă asigur că totul e bine înainte.

Eu am mai rămas însărcinată de două ori, dar am renunţat. Îmi pare rău că am făcut asta, pentru că e păcat, dar nu mi-am dorit. În ultima vreme, de câteva ori, am visat că sunt însărcinată. Când l-am cunoscut pe Marius, am ştiut că mă voi căsători cu el şi vom face un copil. Am şi visat-o pe Isabela”, a declarat Oana la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top