Oana Roman nu a mai rezistat! Ce mesaj i-a transmis Andreei Marin!

13.04.2017
Oana Roman nu a mai rezistat! Ce mesaj i-a transmis Andreei Marin!

Cântăreața Corina Bud a lansat o campanie contra „frumuseții de plastic”, dorind să promoveze frumusețea naturală, fără machiaj și fără filtre. Inițiativei acesteia i-au răspuns pozitiv mai multe vedete, printre care Antonia, Nicole Cherry, Lora sau Lili Sandu și Andreea Marin.

Cea din urmă a postat o imagine cu ea nemachiată pe o rețea de socializare, însoțită de un mesaj care promovozează ideea frumuseții naturale.

„#NoFilter, #NoMakeup. Bună dimineaţa, oameni frumoşi! Prin această postare vă reamintesc faptul că privirile noastre aruncate în oglinda în zori de zi ne arată pe noi înşine, aşa cum suntem şi a;a cum ar trebui să ne iubim. Desigur, trăim într-o lume în care machiajul e parte din viaţa noastră de zi cu zi. Dar lăsaţi-l sa rămână o joacă, o plăcere şi nu să devină o obligaţie, o normă impusă de la care nu vă abateţi orice ar fi. Susţin mesajul artistei Corina, odată cu lansarea noului său videoclip. Nu uitaţi cine sunteţi în spatele măştii şi cine vă iubeşte asa cum sunteţi în zori de zi”, a fost mesajul Andreei Marin, căruia Corina i-a dat like.

Surprinzător, la mesajul Andreei a reacționat Oana Roman, care a postat un mesaj în care nu vorbește în cei mai buni termeni despre această campanie.

„Frumos concept. Spune asta şi celor sute de oameni care m-au călcat în picioare, umilit, jignit pentru că nu mă încadrez în nici un standard. Explică-le şi lor că frumuseţea e în suflet şi în minte. Şi că arătatul fundului lucrat la sală nu contează. Eu sunt fericită cu mine şi nu mai am de demonstrat nimănui nimic. Dar o campanie de acest fel ar fi salutară dacă ar fi sinceră şi nu legată de promovarea unei piese şi a unui videoclip.

Andreea Marin, mesaj pe Facebook
Andreea Marin, mesaj pe Facebook

Am 41 de ani şi merg pe stradă zilnic fără machiaj şi asta pentru că, deşi n-am făcut nici o intervenţie sau tratament… nu am nici un singur rid, nici cearcăne. Totuşi sunt ţinta unei campanii de bullying de peste 15 ani. Azi e ziua mea şi sunt mândră de mine. Şi nu fac campanii de conştientizare pentru a promova ceva. Pare o strategie de PR deşteaptă, dar atât”, este mesajul postat de Oana Roman.

Citește și: Oana Roman a făcut mărturisirea despre relația cu Marius: „Lucrurile s-au destabilizat prin…”

Citește și: Ce s-a intamplat la procesul de divort dintre Andreea Marin si Tuncay

Citește și: Noi probleme pentru Oana Roman: „Mă plimb de la un spital la altul..”

Citește și: Iulia Albu o ataca pe Andreea Marin: „Pitipoanca la firul ierbii!”