Connect with us
Oana Roman a plecat singură la munte, la recomandarea medicilor de a se odihni câteva zile. De ce vedeta nu a mers împreună cu Marius Elisei.

Vedete

Oana Roman a plecat singură la munte. Care este relația cu soțul ei

Oana Roman a plecat singură la munte. Medicii i-au recomandat câteva zile de odihnă și relaxare. Inițial și soțul ei, Marius, ar fi trebuit să o însoțească. Vedeta a explicat motivul pentru care acesta nu a mai mers cu ea la munte.

Oana Roman, singură la munte

Fosta prezentatoare tv a plecat fără soț și copil la munte. Vedeta a urmat recomandarea medicilor de a se odihni câteva zile. Oana ar fi trebuit să meargă împreună cu soțul ei, însă acesta a decis să rămână cu copilul acasă.

Citește și: Oana Roman a aflat de ce boală suferă. Medicii au stabilit diagnosticul

“De vineri sunt la munte singură. Doctorii mi-au spus ca mi-ar prinde bine 2, 3 zile de aer de munte, liniste si relaxare. Am vrut sa venim cu totii , dar sotul meu minunat a spus sa vin singura și să mă deconectez , si a ramas el cu Isa. După două zile fără ai mei…vreau acasă. De maine am multa treaba si proiecte pe care le demarez. A fost bine, dar mi-am dat seama ca cea mai fericita sunt cu ei acasă!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top