Connect with us
Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie. Cum arată cu 20 de kilograme în minus

Vedete

Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie. Cum arată cu 20 de kilograme în minus

Oana Roman, poze în costum de baie pe Instagram. Vedeta are cu 20 de kilograme mai puțin și e mândră de silueta sa.

De mai bine de un an de zile, Oana Roman a adoptat un alt stil de viață, slăbind peste 20 de kilograme. Vedeta mănâncă mult mai sănătos și apelează și la tratamente corporale.

Oana Roman a mărturisit, într-o discuție la emisiunea lui Dan Capatos că totul a pornit de la un pariu cu o prietenă.

„Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme

Vedeta a explicat că apelează frecvent la criolipoliza, o procedură ce constă în înghețarea țesutului adipos la -11 grade, iar în decurs de 2 săptămâni, acesta se elimină din organism și că pentru acest lucru a făcut regulat drumuri la Ploiești, acolo unde amica ei deține o clinică de remodelare.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei după aproape 6 ani de căsnicie. Ea a mărturisit că a ajuns să semneze actele pentru divorț, însă nu și-a dorit să ofere mai multe detalii, pentru că subiectul este unul foarte delicat.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Oana Roman s-a fotografiat în costum de baie. Cum arată cu 20 de kilograme în minus - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top