Connect with us
Oana Roman, pregatita sa devina din nou mama

Vedete

Oana Roman se pregateste sa devina din nou mama

Oana Roman este in centrul atentiei, in utlima vreme, si tine primele pagini ale tabloidelor dupa ce a reusit sa dea jos din kilogramele in plus. Vedeta a slabit si se bucura de o silueta, pe care nu a mai afisat-o de foarte mult timp.

Vedeta pare sa traiasca o perioada extrem de buna, dupa ce a depasit si probleme din relatie. Dupa ce in urma cu cate luni in presa se specula ca intre Oana Roman si Marius Elisei problemele persista si s-ar pregati de divort, sotul Oanei arunca bomba.

“Toata lumea imi spune de Oana cat a slabit. A slabit, dar va lua in greutate din nou (rade- n.r.). Ne mai dorim un copil. Oana va mai face un copil. Am inceput sa facem analize, investigatii, sa ne interesam pentru ca ne mai dorim un frate sau o sora pentru Isabela. In functie de ce decide medicul, asa vom actiona. Sa nu uitam ce probleme serioase de sanatate a avut Oana dupa cezariana. Nu pot spune ca-mi doresc fata sau baiat, pot spune ca-mi doresc un copil ca Isabela. Ne uimeste pe zi ce trece”, a declarat Marius Elisei pentru WOWbiz.ro.

Cum a slabit Oana Roman

„Nu am o reteta anume. Am consumat mai multe fructe si legume decat o faceam inainte. Fiind vara am mancat salate de rosii cu putina branza si bineinteles multa salata de vinete. O ador. Mama lui Marius o face cea mai buna. am renuntat la paine.

Eu, in general nu mananc foarte mult, indiferent ce soun unii despre mine. Am fost si mai agitata si probabil ca de aceea am mai slabit. Eu ma ingras pe fond nervos, cand sunt in depresie, dar acum recunosc ca m-am linistit”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

In urma cu cateva luni, Oana Roman a fost la un pas de divort de sotul sau, Marius Elisei

„Certurile si discutiile au inceput mult dupa nunta pentru ca statea acasa si nu facea nimic. A ajuns si el sa fie depresiv si a ajuns sa nu-l mai intereseze nimic. S-a inchis de tot in el, s-a opacizat deodata. Refuza dialog, discutii, orice. Ajunsese o umbra care se plimba prin casa. A ajuns sa-mi spuna ca nu mai poate si avea dreptate. noi am si avut nevoie de terapie amandoi. Isabela (fetita lor- n.r.) ne-a tinut pe amandoi sanatosi la cap. Sentimentele dintre noi nu au disparut niciodata, doar ca ele au fost depasite de problemele aparute”, a povestit Oana Roman (40 de ani), la Wowbiz.

„A fost un moment in care ne-am gandit sa ne separam cand el nu comunica, nu mai avea idei. Am avut o cearta si mi-a zis gata plec si i-am zis ok, daca tu consideri ca asta vrei sa faci. A zis ca vrea sa mearga pana la mama lui sa stea sa se gandeasca. A doua zi am avut o discutie de 5 ore si am lamurit si am pus cap la cap niste lucruri. Ne-au ajutat si discutiile cu nasii. Am luat decizia ca trebuie sa facem ceva si el a spus ca pleaca el sa munceasca”, a adaugat Oana Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top