Connect with us

Vedete

Oana Roman a slăbit 10 kilograme într-o lună. Gurile rele spun că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Oana Roman a slăbit considerabil în ultimele luni, iar gurile rele spun că aceasta a apelat inclusiv la o operație de micșorare a stomacului.

Fiica lui Petre Roman, cunoscută de ani întregi cu forme plinuțe a ținut să dezmintă toate acuzațiie și a explicat de ce nu ar recurge la o astfel de instervenție chirurgicală.

Până la primăvară, Oana și-a propus să mai dea jos din kilogramele în plus, însă face acest lucru pas cu pas.

“Am slăbit pentru că sunt foarte agitată, cu multe proiecte, cu multa treabă… La emisiuni nu se vede atât de bine pentru că știți că televizorul îngrașă, dar în realitate se observă. Se pare că munca și activitatea mă ajută pe mai multe planuri. Nu știu să vă spun exact cât am slăbit, pentru că asta e ultima mea grijă în acest moment. Între Izabela și viața profesională, nu-mi rămâne prea mult timp să mă preocup de altceva”, a dezvăluit Oana pentru wowbiz.ro.

După nașterea fiicei sale, Oana a trecut prin mai multe operații chirurgicale din cauza operației de cezariană, iar la un moment dat chiar i-a fost frică pentru viața sa.

Cum a slabit Oana Roman

„Nu am o rețetă anume. Am consumat mai multe fructe și legume decât o făceam înainte. Fiind vara am mâncat salate de roșii cu puțină brânză și bineînțeles multă salată de vinete. O ador. Mama lui Marius o face cea mai bună. Am renunțat la paine.

”Eu, în general nu mănânc foarte mult, indiferent ce spun unii despre mine. Am fost și mai agitată și probabil că de aceea am mai slăbit. Eu mă îngraș pe fond nervos, când sunt în depresie, dar acum recunosc că m-am liniștit”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Citeste si: Oana Roman este în culmea fericirii și a făcut anunțul: „Astăzi am primit cea mai bună veste”

Chinurile prin care a trecut atunci a făcut-o să nu își mai dorească niciodată să ajungă pe un pat de spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top