Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr., în ipostaze INTERZISE MINORILOR FOTO

Ultimul update: marți 7 februarie 2017 23:17 Data publicării: marți 7 februarie 2017 21:28
Autor , în Vedete

Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea filmului românesc. Este vorba despre perechea Dana și Mihai din celebra serie „Liceenii”.

„Liceenii” este un film regizat de Nicolae Corjos, apărut în anul 1986, care s-a bucurat de un imens succes în rândul tinerilor. Protagoniștii au fost adolescenții Dana (Oana Sârbu) și Mihai (Ștefan Bănică jr.), iar povestea lor de iubire a fascinat nenumărate generații.

loading…


Cuplul a revenit pe marile ecrane în anul 1991, în „Liceenii Rock`n`Roll.” De această dată, filmul a conținut și unele scene explicite.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, goala pusca! Foto interzis minorilor!

Este vorba despre o scenă în care Oana și Ștefan apar goi și fac dragoste. După câțiva ani de zile, actrița avea să mărturisească faptul că regretă că a apărut goală.  “Eram o femeie măritată și a fost un moment cam neplăcut pentru fostul meu soț”, a spus Oana Sârbu.

Galerie FOTO

Stiri
loading…


Sursa: Huff.ro
Loading...
Comentarii
  1. anonim , 7 februarie 2017 la 23:08

    asta este liceenii rock ‘n’roll al doilea film nu liceenii primul film ala nu avea scene sexuale nu aveai voie pe vremea aia sa apari in filme gol pusca facand dragoste de altfel nu numai liceenii rock ‘n’ roll a avut scene sexuale ci si liceenii in alerta si multe alte filme cum ar fi crucea de piatra si asfalt tango