Connect with us
Octavian Strunilă riscă să ajungă în stradă. Decizia luată de actor și reacția instanței de judecată

Vedete

Octavian Strunilă riscă să ajungă în stradă. Decizia luată de actor și reacția instanței de judecată

O vedetă a unui cunoscut trust de televiziune este aproape să ajungă să ajungă pe drumuri, cu tot cu familie! Este acuzat că nu îşi plăteşte întreţinerea şi ratele la bancă!

Actorul a luat o decizie fără precedent după ce a ajuns într-o criză financiară.

Octavian Strunilă a luat o decizie radicală, care îi va schimba complet viaţa, după ce actorul a ajuns într-o continuă criză financiară.

Hăituit de creditori şi acuzat că nu îşi plăteşte întreţinerea şi ratele la bancă, actorul Octavian Strunilă a decis să pună punct problemelor. Astfel, actorul a înregistrat la tribunal o constatare a dării în plată.

Actorul vrea să scape definitiv de ratele de la bancă

Astfel, Strunilă a deschis un proces în care a solicitat unor instituţii bancare să îi ia casa, pentru a scăpa definitiv de ratele covârşitoare.

Datornicul poate face o notificare de dare în plată creditorului său și-l anunță despre intenția sa de a scăpa de datorie dându-i imobilul la schimb.

Totuşi, în situaţia în care creditorul nu vrea să se conformeze prevederilor Legii nr. 77/2016, datornicul se poate adresa unei instanţe (judecătoria în circumscripţia căreia îşi are domiciliul).

Astfel, judecătorul va constata ştergerea datoriilor contractuale şi va transmite dreptul de proprietate de la datornic la bancă sau altă instituție de credit.

Strategie la care a apelat şi Strunilă, actorul având termen în acest proces la finele lunii viitoare.

Citeşte şi Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: “Am prins-o cu…”

Mihaela Rădulescu a trecut prin mai multe mariaje eșuate, iar acum se pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu.

Apoi, în 1997 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr., iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are împreună cu ultimul soţ un băieţel, Ayan.

Mihaela Rădulescu s-a îndrăgostit de sportivul austriac Felix Baumgartner

După o poveste de dragoste trăită cu Dani Oțil, Mihaela Rădulescu s-a îndrăgostit de sportivul austriac Felix Baumgartner, cu care are acum o relație fericită.

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei, spunea, în urmă cu ceva vreme, amintindu-și de mariajul cu vedeta Pro TV, că aceasta l-ar fi înșelat.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a spus Bogdan, conform Libertatea.

Bogdan a iertat-o pe Mihaela și a continuat relația cu ea. După Revoluție, cei doi au făcut partajul.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, pusă la zid: Fugi de aici că sperii…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top