Connect with us
Otilia Bilionera trece prin clipe cumplite. Artista este în doliu

Vedete

Otilia Bilionera trece prin clipe cumplite. Artista este în doliu

Otilia Brumă, cunoscută drept Otilia Bilionera, după succesul cu piesa „Bilionera”, care a strâns peste 70 de milioane de vizualizări pe youtube, trece prin momente grele. Bunicul artistei a murit din cauza unei boli crâncene.

„Dragul meu bunic, o să ne întâlnim din nou într-o zi… dar nu acum…NU ACUM!! Odihneşte-te în pace”, este mesajul postat de cântăreață ca descriere a unei fotografii în care apare alături de bunicul ei.

Artista este dărâmată de durere cu atât mai mult cu cât nu își poate conduce buniucl pe ultimul drum.

„Sufăr foarte tare. A murit la 72 de ani, din cauza unui cancer la sânge şi a metastazelor. Acum mă duc acasă, la el… Cel mai mult sufăr pentru că, din păcate, sâmbătă, nu voi putea fi prezentă la înmormântare. Am un concert şi nu il pot anula, e un contract ferm”, a spus Otilia Billionera, pentru spynews.ro.

Încă de mică și-a descoperit talentul pentru muzică și primul care a remarcat-o a fost profesorul de muzică, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, iar tot aici s-a și lansat. Avea 17 ani când a lucrat la un postul Antena 1 din Suceava. Primul ei nume de scenă a fost Bijue însă după mai multe piese lansate și după ce o altă solistă i-a furat numele, preferand sa nu intre intr-un subiect de scandal, din vara anului 2013 se numește „Otilia” și a lansat până în toamna anului 2015 înca 9 piese noi. Se numesc „Bilionera” ,”Aventura”, „French Kiss”, „Russian Dream”, „On Fire”, „Dragoste sau nu”, „Amor Real”, “Somebody to love”.

„Bilionera” a fost cea mai difuzată piesă pe radio în Turcia, timp de 9 săptamâni la rând, subclasati fiind artiști internaționali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris. Compilația, „Dance Hits 2015″, produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 în topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupa prima pozitie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top