Connect with us
Ozana Barabancea a făcut în această dimineață un apel disperat către prietenii săi de pe o rețea de socializare. Vedeta nu mai are liniște după ce fiica prietenei sale, Ana, s-a aruncat de la etaj.

Vedete

Ozana Barabancea, apel disperat către prietenii săi: ”Vă implor, rugați-vă! S-a aruncat de la etaj!”

Ozana Barabancea a făcut în această dimineață un apel disperat către prietenii săi de pe o rețea de socializare. Vedeta nu mai are liniște după ce fiica prietenei sale, Ana, s-a aruncat de la etaj. Aceasta i-a implorat pe prietenii săi să se roage pentru viața fetiței.

Ozana crede că este vorba despre un accident, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse fetiței prietenei sale.

”Rugaţi-vă pentru Ana! S-a aruncat de la etaj şi are nevoie de o minune! E un copil bun! Vă rog să vă rugaţi să trăiască! Vă rog! Este colega copiiilor mei! Este un copil foarte sensibil! Doctorii i-au mai dat doar două zile! Eu cred în minuni!!! Vreau să cred că va trăi! Vă rog, rugaţi-vă pentru Ana! Vă rog! Vă implor! Vă rog frumos! Rugaţi-vă pentru Ana! E un copil! E o fată tânără! Sunt sigură că a fost un accident! Este colega copiiilor mei şi fiica prietenei mele Laura!”, a scris Ozana Barabancea, într-un comentariu, pe Facebook.

Ozana Barabancea crede că a fost un accident

Aceasta a revenit cu un nou comentariu pe aceeasi retea de socializare:

Citește și: Mihaela Rădulescu i-a spus ”DA” lui Felix Baumgartner

”Noi toți într-un suflet și gând, dar numai tu Doamne dai viață și Tu singur o li Iei! Ai milă, fă precum Tabitei și dă-i viață Anei, spune doar un cuvânt și ea va trăi întru preamărirea numelui TĂU! Să ne rugăm pentru Ana! Mulțumesc, mulțumesc, multumesc!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top