Connect with us

Vedete

Ozana Barabancea, decizie radicală: Intră pe mâna medicilor

Ozana Barabancea a luat o decizia radicală în încercarea de a pierde din greutate. Soprana intră în rândul vedetelor care au apelat la ajutorul medicilor pentru a scăpa de kilogramele în plus și se va supune unei operații de micșorare a stomacului.

După mai mulți ani în care și-a dorit o asemenea intervenție chirurgicală însă i-a lipsit curajul, Ozana Barabancea a mers la primul consul medical pentru pregătirea operației. intervenția de chirurgie metabolică, este cel mai eficient mod de a pierde în greutate rapid.

Citește și: Ozana Barabancea, în doliu: „Vă cer iertare că v-am supărat”

Ozana Barabancea își face operație de micșorare de stomac

Vedeta a apelat la serviciile medicale oferite de un spital din Turcia, la care s-au mai operat și alte celebrități autohtone, informează wowbiz.ro. Alături de consilierul medical și reprezentantul firmei în România, Ensar Dumna, soprana a fost consultată și consiliată de șeful secției de chirurgie metabolică.

În primă fază, Barabancea a fost supusă unor analize pre-operatorii. Dacă rezultatele acestora vor fi favorabile, ea va fi spusă în scurt timp, unei intervenții chirurgicale de by-pass gastric.

Citește și: Ozana Barabancea trece prin clipe grele: „Mâine este înmormântarea”

Potrivit sursei citate, cântăreața își dorea de mai mulți ani să apeleze la o astfel de procedură, însă fiind și maestru Reiki, vedeta a tot amânat-o. În știința Reiki se spune că intervențiile chirurgicale distrug aura pacientului.

Se pare însă că dorința de a reveni la greutatea din tinerețe s-a dovedit a fi mai puternică decât convingerile Reiki și Ozana Barabancea va face pașii necesari pentru a reveni la forma fizică mult dorită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top