Connect with us
Ozana Barabancea este în doliu. Artista a pierdut o persoană dragă, o persoană care a susținut-o de la începutul carierei.

Vedete

Ozana Barabancea, în doliu: „Vă cer iertare că v-am supărat”

Ozana Barabancea este în doliu. Omul care i-a descoperit talentul și a susținut-o a murit. Vorbim de Stelian Olariu, dirijorul Corului Operei Naționale, care a încetat din viață.

Ozana Barabancea este în doliu- o persoană dragă s-a stins din viață

„Astăzi a murit șeful meu! Maestrul Stelian Olariu, dirijorul Corului Operei Naționale București! Domnia sa m-a angajat când aveam 18 ani! Domnia sa m-a certat, m-a apostrofat, m-a urechiat, DAR m-a ambiționat și m-a determinat să fiu pregătita ca muzician! Domnia sa mi-a recunoscut talentul în plen, de față cu toți colegii mei, după 25 de ani de la angajare! Vă mulțumesc și vă cer iertare pentru că v-am supărat!

Domnia sa este un exemplu de devotament și de respect pentru meseria pe care a slujit-o cu o iubire de neegalat! Dacă noi suntem cel mai bun cor de Operă din lume la ora actuală maestrului Olaru i se datorează 100 la sută!

Dragii mei colegi, simt nevoia să vă spun public că vă iubesc și vă prețuiesc și știu caă sunteți valoroși fiecare în parte! Dumnezeu Să-l odihnească și pe noi să ne întărească! Să fim alături de noul nostru maestru, Dl Daniel Jinga, ce are o mare responsabilitate: să ne păstreze la același nivel de excelență! Să fim uniți, să fim mai buni și mai înțelegători că viața e scurtă, dar putem să o facem frumoasă! Arta noastră ne pulsează în fiecare celulă! Admirație, respect și un gând bun pentru Opera Națională București! Vă iubesc! Să fiți binecuvântați!”, a scris Ozana Barabancea pe contul său de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top