Connect with us
Ozana Barabancea trece prin clipe dureroase. Un prieten de la Opera Națională a murit, iar fata unor prieteni s-a aruncat de la balcon.

Vedete

Ozana Barabancea trece prin clipe grele: „Mâine este înmormântarea”

Sfârșitul de an a venit cu două evenimente triste pentru Ozana Barabancea. Un coleg de la Opera Națională a murit. Iar fata unei prietene s-a aruncat de la balcon.

Ozana Barabancea și-a pierdut un coleg apropiat

„Colegul nostru a murit. A căzut. Am avut gala, măreaţa gală a premiilor operelor naţionale, după gală a fost o mică petrecere. Toată lumea voia să plece acasă şi din păcate el a avut un accident. am pierdut un om de bază. Mâine este înmormântarea. Avea o voce extrem de sonoră. Un tată de copii. El şi-a pierdut soţia acum 6 luni. Au doi copii. Sunt mari. Avea 60 de ani. Toţi suntem datori cu o moarte. A fost găsit a doua zi.”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni tv.

Ozana Barabancea, un sfârșit de an dureros

În urmă cu câteva zile, fata unei prietene a fost la un pas de moarte. Adolescenta s-a aruncat de la balcon, însă a supraviețuit miraculos.

Citește și: UPDATE: Bărbat găsit mort în clădirea Operei Naționale

„A crescut sub ochii noştri. Când am aflat de pe Facebook, am aflat că a căzut de la etajul 5, s-a aruncat. Nu a murit. Am mobilizat prietenii mei. S-au făcut rugăciuni. A renăscut, este o altă persoană. A fost o minune. I s-a operat femurul. Şi doctorii se miră, au spus că este o minune. I s-au dat două zile de viaţă. Este conştientă, recunoaşte oamenii, cere supă. Sunt progrese”, a mai povestit Ozana Barabancea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top