Connect with us
Pagina Angela Similea și Fanii a strâns 9.000 de urmăritori în doar 6 luni

Vedete

Pagina de Facebook Angela Similea și Fanii a strâns 9.000 de urmăritori în doar 6 luni

Pagina de Facebook Angela Similea si Fanii a ajuns deja la 9.000 de urmăritori! Echipa Huff.ro l-a contactat pe administratorul paginii, pentru a discuta despre pasiunea pentru cantareata inimii noastre!

Huff: Asadar 6 luni si 9000 urmaritori. Felicitari, cum ti se pare drumul parcurs pana acum?

Silviu: Dati-mi voie inainte sa va multumesc pentru faptul ca in redactia voastra am gasit intotdeauna un partener atunci cand a venit vorba de Angela Similea. Asadar, ca sa raspund intrebarii: un drum frumos promitator dar deloc lipsit de obstacole.

Huff: De altfel, peste tot in viata mai sunt si obstacole. Dar de ce spui asta?

Silviu: Intai dati-mi voie sa va spun ca ceea ce se intimpla pe pagina de facebook Angela Similea si Fanii este mare parte munca de creatie si nu ducem lipsa de idei. Toate acestea vin la pachet cu dorinta, dragostea, respectul ce il purtam Angelei.

Si acum sa revin la intrebarea voastra. In urma cu 6 luni dupa debutul paginii primeam prin diversi “ menestrei” mesaje de genul “inca o pagina”, nu recunosti pagina oficiala”, exista pagina oficiala de ce nu interactionezi acolo” mergand pina la “nu ne reprezinta pagina ta”. Este greu sa stai sa explici ca intentia ta este de a face ceva “altfel”, de a veni cu ceva nou intr-un loc unde te poti exprima asa cum simti, ca acest fapt nu are nici o legatura cu nimeni, urmarind doar un singur scop: recunostinta fata de regina muzicii usoare romanesti pentru tot ce inseamna ea in vietile si casele romanilor.

Stiti ca pentru asta am fost taxati cu comunicat “oficial” ce s-a dorit a fi viral,apoi acesta a fost preluat de un post de televiziune provincial nu dau numele ca sa fiu acuzat de publicitate mascata (trist ca un nume de notorietate ca al Angelei ,este folosit pentru comunicare media astfel, cand exista posturi mari comerciale unde te poti exprima astfel incat sa ai siguranta ca mesajul bate unde trebuie) dar fiecare se adreseaza in mod liber. De ce spun asta pentru ca au mai aparut dupa lansarea paginii noastre si alte pagini insa “echipa” de comunicare a Angelei Similea ori nu le vede,ori nu mai este brusc interesata. Posibil pentru moment a vazut in noi o amenintare insa si-a dat seama ca intentiile noastre sunt dintre cele mai frumoase. Dar vorba cantecului lui Gabi Dorobantu “eu imi vad de drumul meu, eu imi vad de rostul meu“ si merg mai departe.

Huff: Totusi 9000 de utilizatori in 6 luni este o performanta, povesteste-ne un pic despre asta sau nu vrei sa spui secretul succesului, caci in opinia noastra este un succes!

Silviu: Nu am un secret, nu este nimic deosebit. Totul se reduce la munca, pasiune, creatie si evident dragostea purtata Angelei. Am pornit la drum intr-un format pentru care eu si colegul Valentin Vasiliu am gandit sa avem o rubrica zilnica numita de noi “Slagarul de la ora 19” unde sa redam melodia insotita de text si informatii despre compozitor si textier. Dupa succesul inregistrat cu articolul dedicat celor 50 ani de activitate aparut anul trecut “Secretul din dulapul divei Angela Similea”, Vali a deschis calea unei noi rubrici cu acelasi titlu in care a facut o analiza amanuntita a prezentei divei pe scena: rochii, materiale, bijuterii, accesorii, coafuri, rubrica care a avut 26 de editii de succes.

Va spuneam ca activitatea paginii “Angela Similea si Fanii” este una de creatie in special. Asa au aparut apoi rubricile ”Duete si Cuplete”,”Stiati ca..?”,”Angela doar o vorba sa- ti mai spun”.La aceasta din urma dar nu ultima, ideea imi apartine si doresc sa aduc invitati ,colegi,actori din alte domenii,prieteni,personalitati publice care sa impartaseasca cu noi cateva ganduri despre Angela.Si crede-ma ca pregatesc surprize in acest sens si sunt mandru ca o pot face. Cea mai noua rubrica a noastra este “Angela metafora ascunsa”. Pe scurt ca sa nu lungesc vorba, Teo Trandafir fiind si ea un fan al Angelei si urmarind pagina a avut o dorinta si in acelasi timp o idee genialala si anume de a da o interpretare proprie mesajului transmis prin cantecele Angelei. Pentru asta ne sfatuim doar la alegerea melodiei iar prin bunavointa sa avem asadar inca o rubrica lunara….Suntem intr-o continua evolutie si creativitate si suntem onorati ca avem astfel de personalitati langa noi.

Huff: Pagina “Angela Similea si Fanii” si-a facut loc in randul fanilor, al admiratorilor de pe Facebook si nu numai?

Silviu:Eu zic ca da si numarul utilizatorilor cred ca spune multe in acest sens.In mediul online este o lupta ca sa aduci urmaritori pe pagina,sa ii pastrezi dar si numarul sa fie in continua crestere.Consider ca aici este cheia: sa stii ce sa oferi oamenilor ca informatie,cum prezinti informatia,cum iti structurezi continutul astfel incat cei ce te urmaresc sa ramina fideli. Eu zic ca noi reusim asta.Stiti de ce? La noi creativitatea se face cu munca pasiune si iubire,iar cand ai aceste incrediente totul merge bine.Cand faci totul mecanic prin copy paste la modul doar ca ”trebuie” sa mai pun ceva fara a beneficia de acestea, obosesti repede iar asta devine vizibil.

Mai mult de atat, opinia personala este aceea potrivit faptului ca nu numai ca am reusit sa ne facem loc incet dar sigur,asa cu toate micile obstacole inerente, dar ce sa vedeti :daca in urma cu 6 luni nu ”reprezentam” o parte a admiratorilor, astazi surpriza,suntem un model,o sursa de inspiratie.Spun asta pentru ca pe celelate pagini a inceput sa apara textul,postarile sa aiba texte.Colegii au inteles ca e nevoie de creativitate altfel oamenii se plictisesc. Am venit cu ideea de a cita cum zic eu “vorbe de duh” din Angela Similea, acum aceasta este preluata in forta, dar important este ca a aparut textul si creatia acolo unde nu exista, si asta DA,ni se datoreaza fie ca vor unii sa recunoasca sau nu si o spun cu mandrie caci afirmatiile nu sunt gratuite si se pot verifica. Dar cum spuneam ca sa postezi ceva fie ca vorbim de citate,fie ca scrii o rubrica sau o postare trebuie sa te documentezi,sa fii atent la context,sa ai coerenta in exprimare,sa stapinesti gramatica limbii romane,sa iti reperezi bine sursa de informatie,sa stii sa citezi corect sursa,altminteri nu esti credibil si obosesti repede…Si inca ceva despre care vreau sa amintesc: faptul ca pe pagina noastra accepta invitatia de a ne fi alaturi nume grele, sonore din lumea artistica si nu numai,este o dovada ca cee a ce facem place,ca munca ne este recunoscuta iar acesti oameni gireaza bunele noastre intentii cu privire la tot ce se intimpla si anume ca dorim sa intoarcem recunostinta pentru Angela in felul nostru.Ea merita mult mai mult de atat dar e un inceput.

Ca sa intelegeti satisfactia muncii noastre va redau mesajul unei doamne,prietena cu pagina careia nu ii fac public numele ca nu am acordul dansei : “Angela este speciala. Pentru mine este tot ce am avut si am mai frumos si valoros de la viata.Mi-a dat putere sa ma ridic atunci cand eram ingenuncheata de durere.Oare se poate mai mult de atat,ca un artist prin muzica sa sa reuseasca aceasta performanta.Eu cred ca nu.Si chiar nu o spun pentru a impresiona,dar asa este.In tr-un cuvant este UNICA! Si merita tot respectul”

Mai spuneti ceva… Si este doar unul dintre multele insa acesta mi s-a parut mai special. Nu degeaba Angela spune ca muzica este un medicament lasat de la Dumnezeu sa vindece…..

Huff: Angela Similea ce spune despre activitatea voastra?

Silviu: Este incantata de ceea ce facem si ce se intimpla. Pagina noastra, sa fim intelesi este pagina dedicata fanilor si asa a fost creata- ca loc unde sa interactionam,sa vorbim despre idolul nostru Angela Similea. Si asta se intimpla din plin. Acesta este scopul si obiectivul nostru,nimic altceva.Nu urmarim alt gen de avantaje precum adesea primesc intrebari, desi uneori utilizarea youtube poate fi o potentiala sursa de venituri pentru cei ce prelucreaza sau aduc modificari unei opere de creatie dupa care o publica pe un anume cont. Consideram ca dreptul autorilor trebuie sa fie respectat si in deplin acord legal cu acestia. Ar fi minunat sa ma insel la acest capitol dar e un teren despre care nu vreau sa vorbesc si tocmai de aceea nu doresc sa intru in detalii neavand pe deplin toate cunostintele juridice.

Huff: Proiecte de viitor, planuri pentru pagina “Angela Similea si Fanii”?

Silviu:Fara sa privim in viitor ce ne facem.Imi place sa pastrez ce e frumos din trecut si sa traiesc prezentul privind cu incredere spre viitor.La noi proiectele vin instant,nu ne gandim prea mult insa imi doresc ca anul acesta sa pot atinge cifra de cifra de 13.000 urmaritori pina la 31.12.2021,sa continuam prin a avea alaturi personalitati publice ce pot impartasi cu noi ganduri despre Angela si de ce nu sa sa fim pe mai departe un reper de bun simt,sursa inspirationala, pastrandu-ne locul castigat prin munca cu ajutorul creatiei si a imaginatiei noastre.

Huff: Ne bucuram pentru succesul vostru,va urmarim incontinuare si in incheiere un gand pentru prietenii din mediul online!

Silviu: Va multumim frumos ca ne sunteti alaturi si ne urmariti activitatea.Inseamna mult pentru noi acest lucru si ne onoreaza.Multumim celor ce au devenit prieteni cu pagina si ii asiguram ca vom continua lucrurile frumoase incepute si incontinuare asteptam noi prieteni carora le place ce se intimpla aici pe ”Angela Similea si Fanii”, o mica parte din casa cu acorduri ample a Angelei Similea

Angela, noi nu uitam ca ”in cantecul tau e rugaciune” iar el a avut menirea de a vindeca,bucura ori a ne implini sufletele de frumos si iubire si pentru asta iti multumim!

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top