Connect with us
Părăsește Antena 1: Anunțul făcut de îndrăgitul prezentator

Vedete

Părăsește Antena 1? Anunțul făcut de îndrăgitul prezentator

Îndrăgitul prezentator a făcut un anunț care a uimit pe toată lumea. Acesta a vorrbit despre faptul că vrea să renunțe le televiziune și să se apuce de cu totul altă meserie.

Mă las de televiziune și mă apuc de muzică. Vreau să fiu ca Adam Levine de la Maroon 5”, spune simpaticul matinal. Primul care a reacționat la această glumă a fost colegul său, Răzvan.

„Am nişte pastile în geantă. Îţi dau şi ţie jumătate, poate te linişteşti”, i-a replicat colegul de platou, scrie A1.ro.

Vedeta Antenei 1 a fost surprinsă de paparazzii alături de o domnişoară, într-un parc din Capitală. Cunoscut ca un bărbat discret atunci când vine vorba de viaţa sa personală, Dani Oţil nu s-a dezis de acest obicei nici de această dată.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi-a dat toată silinţa să nu fie urmărit

Ba mai mult, el nu a dorit să lase nicio secundă impresia că tânăra cu care a ieşit în parc este noua sa iubită.

Dani Oţil a păstrat cât de mult a putut distanţa faţă de reprezentanta sexului frumos. În plus, acesta nu a recurs la vreun gest de tandreţe faţă de superba femeie care l-a însoţit la plimbare, potrivit evz.ro.

Citește și O vedetă suferă de o boală rară! “Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine”

Soţia cunoscutului actor și cântăreț Will Smith, actriţa Jada Pinkett, a dezvăluit pe contul său de Facebook că suferă de o boală rară în urma căreia şi-a pierdut aproape tot părul, relatează ziarul spaniol ABC.

„Multă lume m-a întrebat de ce port în ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult să vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia până la urmă să-l abordez”, mărturiseşte Jada Pinkett fanilor săi despre boala rară care îi provoacă alopecie.

Soţia lui Will Smith a dezvăluit pe Facebook, că recurge la turbane pentru a-şi disimula chelia galopantă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top