Connect with us
Paula Chirilă, amintiri grele de la primul ei job: "Au murit oameni când încercam să-i salvez"

Vedete

Paula Chirilă, amintiri grele de la primul ei job: „Au murit oameni când încercam să-i salvez”

Paula Chirilă este o vedetă tv cunoscută pentru rolurile sale din teatru și film. Actrița debordează de optimism și veselie, la fiecare apariție pe micile ecrane. În prezent, ea apare în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Publicul din România o cunoaște de pe scenă, din postura de artist, însă puțini sunt cei care au informații despre viața Paulei Chirilă, de dinainte de scena teatrului.

Paula Chirilă, amintiri de pe holurile spitalului

Paula Chirilă este o actriță foarte apreciată de publicul din România. Ea a apărut pe micile ecrane în tot felul de roluri prin care s-a făcut iubită de români. Iubește și respiră teatrul, și vorbește despre sacrificiile pe care le-a făcut ca să ajungă pe scenă.

Începuturile Paulei Chirilă în viața de adult nu au fost deloc ușoare. Imediat după ce a terminat liceul, a început să lucreze ca asistentă medicală la Spitalul de Urgență. Nu i-a fost deloc ușor, chiar dacă îi plăcea să ajute oameni aflați în situații de criză. Mocnea în gândul ei dorința de a fi actriță. Voia asta, dar știa că nu are susținere financiară din partea familiei ei, care îi era aproape, dar nu avea resursele necesare pentru a o susține la facultate.

Cu trei săptămâni înainte de examenul de admitere, s-a hotărât că trebuie să prindă trenul acesta. S-a pregătit într-un timp extrem de scurt, s-a prezentat la examen, l-a luat cu brio, prima dintre toți candidații. Era studentă în cadrul Facultății de Teatru din cadrul Universității de Arte „George Enescu’ Iași.
Toți anii de facultate au fost extrem de grei pentru Paula Chirilă. Ziua mergea la cursuri, iar noaptea făcea gărzi la Spitalul de Urgențe.

„Noaptea făceam gărzi la Spitalul de Urgență, iar ziua mergeam la Facultatea de actorie. La ora 7 ieșeam din gard și mă duceam la facultate. Beam o jumătate de litru de cafea și așteptam să vină colegii. Am văzut dinăuntru cum e să lucrezi într-un spital și mi-am dat seamă că nu e pentru mine. Cele mai grele momente din spital au fost când mureau oameni în timp ce eu încercam să îi salvez.”, a declarat Paula Chrilă la Vorbește lumea.

Actrița a mai spus că, după ce s-a angajat ca actriță, la Oradea, a făcut foamea împreună cu colega ei de garsonieră. Paula Chirilă a declarat că timp de două săptămâni au mâncat doar slănină cu muștar, pentru că nici pâine nu aveau.

Paula a spus că a învățat să trec peste tot cu încredere, și nu cu mânie, ci cu asumare.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top