Connect with us
Paula Minginer, asistenta Simonei Gherghe, a fost implicată într-un accident rutier. Ea a scăpat, însă, nevătămată.

Vedete

Paula Minginer, asistenta Simonei Gherghe, a făcut ACCIDENT

Paula Minginer, asistenta Simonei Gherghe, a fost implicată într-un accident rutier. Tânăra a mărturisit că a intrat în gardul unui cimitir, în timp ce se îndrepta spre Mangalia.

„Am plecat hotărâtă spre Mangalia, la mama mea. Deodată mi-a sărit ceva în față, nu știam ce e, un animal, o pasăre. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă. S-a întâmplat totul atât de repede! M-am speriat, am tras de volan, m-am panicat și am intrat în gard…Am intrat în gardul cimitirului. Acum cred că sunt blestemată, în cazul în care mi se mai întâmplă ceva.

Citește și: Simona Gherghe, BĂTUTĂ! Dezvăluire cu lacrimi în ochi

Oamenii care m-au văzut după ce am lovit gardul, au sunat la poliție au spus că am consumat alcool sau… Poliţiştii râdeau de mine! Acum sunt ok pentru că îmi dau seama că se putea întâmpla ceva mai rău şi sunt veselă pentru că mă consider norocoasă! A fost o experienţă neplăcută, dar acum mă amuz că s-a terminat cu bine! Ţin să precizez că am reparat gardul! M-au pus să fac asta”, a povestit Paula Minginer, la Antena Stars.

Paula Minginer, fostă concurentă la „Burlacul”, este asistenta Simonei Gherghe, la emisiunea prezentată de aceasta pe Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top