Connect with us
Paula Seling reclamată la ANAF, artista în vizorul inspectorilor fiscali

Vedete

PAULA SELING lanseaza videoclipul piesei „O fata cu un pian”

În imagini, apare Paula cântând la un pian, însă scenariul de bază descrie o întâmplare din viața unei tinere, care, după multe încercări nereușite de a-și contacta mama telefonic, decide să meargă acasă.
„‘O fata cu un pian’ nu e un cantec oarecare, este o lectie de viata.


Asta au simtit si cei din echipa CIOFILM, cand au propus sa realizeze un videoclip, pentru acest cantec, care continua sa vibreze in inimile multora dintre voi inca de la lansarea sa. Regizorul Sergiu Ciorescu si echipa Ciofilm, o „familie” de oameni extrem de talentati din Republica Moldova confirma, la nivel mondial, nivelul productiilor lor prin numeroase premii castigate la festivaluri de profil, cel mai recent fiind Trofeul Festivalului de film din Malta.

Povestea este traita prin ochii actritei Olga Bantiuc care a exprimat, exceptional, mesajul important si general al piesei: „dragostea tine lumea laolalta”. Ne referim la dragostea profunda, parinteasca, ingaduitoare, devotata, altruista.
Filmat in Republica Moldova, videoclipul reuseste cu succes sa treaca orice granite si sa-i faca pe cei ce-l urmaresc sa se regaseasca in povestea personajului – oricine a trecut prin momente grele, oricine a avut experiente in care ar fi putut sa se retraga din fata unui obstacol al vietii insa a ales sa-l infrunte, oricine a avut momente de cumpana, cand deciziile ar fi putut sa-i schimbe cursul vietii. Intotdeauna alegerile in numele iubirii de oameni, cu altruism, sunt corecte. Pune-ti aproapele alaturi si vei atinge fericirea.

CITESTE SI: Alege un instrument muzical si vezi ce spune asta despre tine
CITESTE SI: Ce se intampla atunci cand asculti muzica si alergi

Intr-o lume complicata, cu multe incercari, dragostea de tot ceea ce e valoros te face sa-ti gasesti drumul spre casa, spre locurile care te definesc ca fiinta, care-ti dau echilibru.”, a precizat Paula Seling despre materialul video lansat.
In cel mai recent single, Paula a dorit sa abordeze un stil indraznet – rap melodic, cu care sigur isi va atrage noi fani.
Studenta la sectiunea de Compozitie in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, cantareata a compus linia melodica pe versurile scrise tot de ea, din nevoia de a impartasi lumii din experienta ei de viata. Norbert Kovacs este cel care s-a ocupat de orchestratie, iar mixul a fost facut de Florin Sorasan.
Povestea pe ritmuri melodice, prezentata de talentata cantareata, vorbeste despe ceea ce, in opinia ei, face lumea sa existe, si anume IUBIREA. Ba mai mult de atat, Paula glumeste spunand ca „O fata cu un pian” este un „featuring” intre doua personalitati muzicale ale sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top