Connect with us
Pe Şerban Copoţ nu-l mai leagă nimic de Animal-X! “Studioul e acum camera copiilor”

Vedete

Pe Şerban Copoţ nu-l mai leagă nimic de Animal-X! “Studioul e acum camera copiilor”

Şerban Copoţ a fost ani la rând în topurile muzicale cu trupa “Animal-X”, pe care a înfiinţat-o în 1999, alături de Vierme şi Şopârlă. Şerban Copoţ a povestit cum, în viaţa lui, televiziunea a luat de tot locul muzicii, dar şi ce s-a întâmplat cu studioul de înregistrări de odinioară.

Din 1999 face parte din trupa “Animal-X”, unde s-a ales cu porecla Hienă. A lansat hituri după hituri, însă din 2014, după ce au sărbătorit 15 ani de existenţă, băieţii nu au mai scos nimic.

În prezent, Şerban Miron Copoţ este coprezentator la emisiunea “Next Star”, de la Antena 1, dar şi coprezentator la “iUmor”.

„Fostul meu studio de înregistrări a devenit camera copiilor. Nu le-am povestit despre trecutul meu muzical. Ştiu foarte puţin, dar nu am insistat pe subiectul acesta absolut deloc.

Le-am pus câteva piese, o dată sau de două ori. Au trecut 18-19 ani de atunci. Muzica nu e un capitol închis, nu poţi închide o pasiune. Suntem într-o pauză adaptată la  necesităţile fiecăruia dintre noi.

Fostul studio de înregistrări l-am transformat în camera de joacă a copiilor mei, Tedy (6 ani) şi Alexandru (2 ani). Camera de mixat a fost transformată tot în cameră de copii şi camera de voci e biroul unde îmi fac ilustraţii şi treaba mea pe care o mai am.

Ce a mai făcut pe plan muzical

Nu mai am legătură cu muzica. Televiziunea e cea care mă pasionează acum”, ne-a spus Şerban pentru click.

Întrebat dacă vrea să aibă propria emisiune, ne-a spus că “lucrurile astea vin la momentul oportun”.

“Pentru mine e un început tot ce înseamnă cariera în televiziune. Trebuie să mai învăţ multe lucruri din meseria asta, pentru că este o meserie, şi la momentul oportun cred că voi învăţa să fac şi alte lucruri.

Nu sunt în vacanţă, încă filmez momentan pentru “Next Star”, până pe 25 iulie. Nu aş pleca într-un reality show, nu-mi permit să stau departe de familie. Tedy, fiul meu cel mare, începe şcoala, în toamnă va fi clasa 0.

Citește și: Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor prezenta X Factor!

Şi sunt nişte momente importante, în care e important ca tatăl să fie aproape. Acasă o ajut pe soţia mea cât pot, gătesc fructe de mare, peşte, lucruri mai deosebite, sunt genul de bucătar de cursă lungă, doar din pasiune.

O să avem o vacantă la bunici, aici în România, pentru că nu am timp să plecăm din ţară”, ne-a povestit Şerban Copoţ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top