Connect with us
Pepe, mesaj emoționant pentru fosta soție. Piesa tocmai a fost lansată

Vedete

Pepe, mesaj emoționant pentru fosta soție. Piesa tocmai a fost lansată

Pepe a lansat o nouă piesă, cu versuri extrem de emoționante, iar fanii sunt de părere că aceasta este de fapt un mesaj subtil pentru fosta sa soție, Raluca Pastramă. Piesa a fost lansată acum câteva ore și deja a avut un impact foarte puternic asupra celor care iubesc muzica artistului.

Pepe, mesaj pentru fosta soție prin intermediul unei noi piese

Noua piesă a lui Pepe este destul de dramatică, însă poate fi un semn că artistul este gata să facă un pas în spate, deși situația dintre el și Raluca este foarte dureroasă. Este cert că Pepe suferă în continuare după despărțirea de mama fetițelor sale, însă nu mai există prea mari șanse de împăcare între cei doi, mai ales după tot scandalul creat când s-a aflat că Raluca l-a înșelat.

„Și m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon/ De fiecare dată îmi pare rău. Și m-am jurat să nu-ți mai dau nici texte/ Fiindcă toate sunt pretexte să te aud să-ți vorbesc din nou/ Noaptea când nu mai am somn”, sunt câteva dintre versurile ultimei piese a lui Pepe.

Nu putem decât să ne dăm seama că artistul a suferit o mare dezamăgire și a făcut tot posbilul să se împace cu Raluca Pastramă, însă nu s-a putut. Acum el pare a fi pregătit să renunțe la eforturi și să își vadă de viața sa, chiar dacă este dureros.

În ultima perioadă Pepe a refuzat să mai vorbească despre mariajul cu Raluca și a fost foarte scurt în declarații. Nici fosta lui soție nu mai face declarații, însă a insistat să nu mai fie implicat tatăl ei în această poveste. Asta după ce au fost declarații ale apropiaților conform cărora tătăl ei este foarte supărat pentru că fiica sa a călcat strâmb și l-a  înselat pe Pepe cu un alt bărbat.

Cert este că fanii au interpretat noua piesă a artistului ca fiind un ultim mesaj pentru Raluca Pastramă. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile între cei doi.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top