Connect with us
Pepe, tată pentru a treia oară? Ce a spus cântărețul despre soția lui

Vedete

Pepe, tată pentru a treia oară? Ce a spus cântărețul despre soția lui

Va fi sau nu Pepe tată la puterea a treia. Asta este întrebarea care a stat pe buzele curioșilor, în ultima vreme. Au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă nouă sarcină a celei cu care artistul își împarte viața. Raluca este o femeie frumoasă, puternică și serioasă, și foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală și de familie. Astfel că, atunci când vine vorba despre cuplul lor, singura sursă sigură de la care ar putea primi răspunsuri este Pepe, nici el foarte darnic în declarații, dar sincer și asumat.

Pepe, este Raluca însărcinată?

Pepe și Raluca Pastramă trăiesc o poveste frumoasă de dragoste și au construit împreună o familie demnă de lăudat. Nu de puține ori, artistul a declarat că Raluca este tot ce avea el nevoie, și că îl completează de minune.

Cei doi au împreună două fetițe superbe, iar de puțin timp, au apărut zvonuri cum că urmează și al treilea copil.

Referitor la acest aspect, Pepe a făcut câteva comentarii din postura de invitat în emisiunea Star Matinal de pe Antena Stars.

Sincer și deschis, așa cum și-a obișnuit fanii în tot acest timp de când este pe micile ecrane, Pepe a infirmat zvonurile conform cărora va deveni din nou tătic. El a spus că soția lui, Raluca, nu este însărcinată, și a dat de înțeles că nu l-ar deranjat deloc să devină tată la puterea a treia.

El a spus că dacă Raluca ar fi însărcinată, cu siguranță asta ar fi o surpriză și pentru el.

”Nu este însărcinată! Nu cred, ar fi o surpriză și pentru mine”, a spus Pepe amuzat de situație!

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în 2014. Nași de cununie le-au fost Andra și Cătălin Măruță. În ziua nunții, cântăreţul și soția sa au fost îmbrăcaţi la patru ace. Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, iar Pepe a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €.

Artistul a strălucit la propriu, mai ales datorită papionului suflat în aur pe care l-a purtat.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top