Connect with us
Petre Roman a reacționat după ce a aflat că sora Mioarei Roman a murit. Fostul premier a declarat că are numai amintiri frumoase cu ea.

Vedete

Petre Roman, prima reacție după ce sora Mioarei Roman a murit

Petre Roman și-a exprimat regretul după ce a aflat că sora Mioarei Roman a murit. Politicianul a spus că are numai amintiri frumoase cu sora fostei sale soții.

Sora Mioarei Roman a murit în urma unei grele suferințe

Petre Roman a aflat cu tristețe vestea că sora fostei sale soții a decedat.

”A decedat. Rodica a fost întotdeauna un om pe care l-am apreciat foarte mult. Am apreciat-o foarte mult pe Rodica. O persoană cu adevărat săritoare. Am cele mai bune și plăcute amintiri despre ea.”, a declarat Petre Roman in cadrul unei emisiuni TV.

Sora Mioarei Roman a murit după o grea suferință. Chiar înainte cu câteva zile ea a vorbit despre situația surorii sale.

„ Sora mea este bolnavă în ultima fază. O avem internată într-un așezământ bisericesc pentru bolnavi de cancer în fază terminală. Ea nu are pe nimeni, nu are copii, ne are doar pe noi. Oana și Catinca se îngrijesc de ea, o ajută și au reușit să îi găsească acest loc civilizat, unde știm că ea este bine îngrijită și tratată. N-au vrut ele să povestească, dar tare s-au mai zbătut pentru sora mea. De zece ani se luptă sora mea cu cancerul asta. În ultimul an a fost din ce în ce mai rău… Fără fete și chiar și fără Marius, nu știu ce m-aș fi făcut. Așteptăm, nu mai e nimic de făcut”, declarat , cu ceva vreme în urma, Mioara Roman pentru WOWbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top