Connect with us
Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu are o nouă viață. Ce i s-a întâmplat

Vedete

Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu are o nouă viață. Ce i s-a întâmplat

Petru Călinescu este fiul rămas în viață al lui Florin Călinescu. Din păcate, ei sunt singurii membri ai familiei rămași în viață. Atât soția lui Florin Călinescu, cât și celălalt fiu al său au murit în condiții tragice. Află mai multe despre schimbarea din viața fiului marelui actor.

Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu are o nouă viață. Ce i s-a întâmplat

Florin Călinescu a avut doi fii. Luca s-a sinucis în 2013 după ce mama lui și bunicii au decedat într-un interval scurt de timp. Cel de-al doilea copil al lui Florin Călinescu este Petru Călinescu.

Acum 2 ani, Petru Călinescu a participat la emisiunea „Românii au Talent” marca PRO TV. Cu această ocazie a oferit publicului, dar și tatălui său un moment emoționant. În prezent Petru are o carieră de succes în domeniul artistic.

Deși nu a dorit să își urmeze tatăl pe drumul actoriei, nu s-a depărtat prea mult de lumea artistică. Astfel a ajuns să fie compozitor, textier și interpret. Alături de un fost concurent la „Vocea României”, Mximilian Muntean a înființat o trupă cu denumirea „New Vegas”.

Au avut mai multe spectacole atât în capitală, cât și în restul țării. Cei doi realizează coveruri după melodiile unor cântăreți faimoși cum ar fi: Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett si Ella Fitzgerald.

Acesta a urmat studii muzicale la facultatea din Liverpool, Anglia. Obișnuiește să cânte în diverse cluburi de jazz, la evenimente private și chiar la nunți. La Sala Palatului a avut un duet cu Loredana Groza.

Nu a dorit să se ocupe de afacerile tatălui său și să aibă o viață confortabilă. A ales să își creeze singur o carieră în domeniul muzicii. Pe de altă parte, are o familie frumoasă întregită de fiul său de 2 ani, pe nume Dominic. A înregistrat recent un cover al piesei „Father and Son” – Cat Stevens.

A scris pe contul său următoarele cuvinte emoționante:

„O piesă pe care de multă vreme am vrut să o înregistrez, dar pe care abia acum o înţeleg pe deplin. O întâlnire a generaţiilor, un duet între un tată şi fiul lui. Dedicată băieţelului meu, Dominic, care astăzi împlineşte primul lui anişor – şi tatălui meu, care de mult îşi dorea să înregistrez piesa aceasta.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top