Philip Clements , sotul său mai tânar cu 54 de ani Florin Marin a făcut anunțul

01.06.2020

Florin Marin, tânărul căsătorit cu fostul preot Philip Clements, a anunțat că soțul său a decedat noaptea trecută în urma unor probleme cardiace. Deși medicii au făcut tot ce au putut, decesul a survenit la spital la mizeul nopții trecute.

Philip Clements era cu 54 de ani mai bătrăn ca soțul său Florin Marin

Philip Clements și Florin Marin s-au cunoscut o rețea de socializare, cei doi s-au căsătorit, iar Philip a renunțat la preoție. Tânărul a fost acuzat și chiar a și recunoscut dealungul timpul că și-a căutat un soț potent financiar, care să-i asigure nevoile și necesitățile.

În 2018 cei doi s-au mutat în România, iar Philip deranjat de  viaț de noapte a lui Florin Marin, a decis să se întoarcă în Anglia, dar nu au divorțat. După un an de pauză cei doi s-au împăcat, iar Florin a fost alături de el în ultimele clipe ale vieții șotului.

Philip Clements a murit

Comentarii
  • Flo spune:

    @Adrian Vrauko, o greseala e pe jumatate iertata, dar n-ai fost in stare sa scrii corect nici ‘analfabet”. Un ziarist adevarat ar fi pus virgula la ”sunt eu, doamna”.
    In fine, asta e clickbait. Am apasat pe-un titlu unde se spunea ce avere a lasat un popa gay si-am ajuns la articolul asta jenant…

  • alice spune:

    probleme ‘cardiale’? cine sint analfabetii care scriu mizeria asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *