Connect with us
Pink este din nou însărcinată. Artista a postat o fografie cu burtica de gravidă

Vedete

Pink este din nou însărcinată. Artista a postat o fografie cu burtica de gravidă

Pink, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe de peste Ocean, este însărcinată pentru a doua oară. Artista a reușit să ascundă sarcină până aproape de naștere. Ea a postat o fotografie, în care i se vede burtica de gravidă, alături de fetița ei în vârsta de 5 ani.

pink-este-insarcinata-pentru-a-doua-oara

Pink a reușit să-și ascundă sarcină până aproape de a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Ea a postat o fotografie alături de fiica ei. Îmbrăcată într-o rochie albă, care îi scoate în evidență burtica, se observă că artista este însărcinată în luna avansată.

Pink și-a cunoscut soțul, un motociclist sportiv, în 2001, iar patru ani mai târziu l-a cerut în căsătorie.

Cine este Pink

Alecia Beth Moore, născută la 8 septembrie 1979 este cunoscută profesional ca Pink. Ea este cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță. Ea a făcut parte din grupul R&B de fate „Choice”, în 1995. Ulterior, ea a ales o carieră solo sub numele de Pink.

Pink a debutat cu albumul solo ” Can’t Take Me Home” (2000). Acesta a fost certificată cu dublu-platină în Statele Unite și a fost de două ori în top zece Billboard Hot 100 cu piesele: „There You Go” și „Most Girls”. Ea a câștigat recunoașterea și mai mult cu coloana sonoră pentru Moulin Rouge!, respectiv „Lady Marmelade”. Această piesă i-a oferit lui Pink primul premiu Grammy, precum și numărul 1 în Billboard Hot 100.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top