Connect with us
Valentina Pelinel are planuri mari pentru tăierea moțului fiului său. Milan Cristian, băiatul ei și al lui Borcea, face un an în iunie.

Vedete

Planurile Valentinei Pelinel pentru tăierea moțului lui Milan Cristian: „Nu vreau să-l…

În mai puțin de trei luni, Milan Cristian, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, va împlini un an. Fostul fotomodel are planuri mari de tăierea moțului.

Deși încă nu și-a creștinat copilul, așteptând ca Borcea să iasă din închisoare, Pelinel are planuri mari legate de tăierea moțului, scrie vip24.ro. Ea spune că nu are de gând să își tundă băiatul, fiind impresionată de părul acestuia.

„Vai de capul meu, e atât de frumos cu ineluţele alea în cap! Are foarte mult păr, este superb aşa, nu vreau să-l tund.”, a spus Valentina la Antena Stars.

Citește și: Pelinel, în lacrimi: „Trebuie să ne ducem crucea”

Citește și: Pelinel, declarație surprinzătoare: O să fiu o mămică veselă cu doi copii

Milan Cristian va împlini un an pe 8 iunie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, o poveste de dragoste inedită

Divorțată de Cristian Boureanu în anul 2014, Valentina Pelinel a anunțat la începutul anului trecut că este însărcinată. Imediat, în presa mondenă au apărut informații conform cărora Cristi Borcea ar fi tatăl copilului. Întâmplarea a generat un scandal mare, mai ales că fostul acționar al lui Dinamo era căsătorit cu Alina Vidican.

La scurt timp după naștere, Valentina a confirmat că Borcea este tatăl fiului ei. Între timp, omul de afaceri a divorțat de soția sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top