Connect with us
Carla's Dreams, surprins fara msca

Vedete

Politia intervine in „scandalul” identitatii membrilor trupei Carla’s Dreams

Membrii trupei Carla’s Dreams au fost deconspirati de presa rusa, care a postat fotografii cu ei fara masca. In acest scandal a intervenit chiar si primarul Dorin Chirtoaca, care a reactionat pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Carla’s Dreams, surprins fara masca. Ce mesaj are Dorin Chirtoaca pentru cei care l-au deconsiprat

Citeste si: INNA si-a schimbat lookul! N-o mai recunosti deloc!

„Nu ma declar fan Carla’s Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea!
Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Voi nu ati incercat sa-i deconspirati identitatea, ci sa-i luati farmecul, „fishka” (cum se spune in rusa). Este un talent, este un fenomen, indiscutabil.Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, in RM sau in Ro ar fi putea sa-i faca asta. Dar nu a facut-o. De ce? Pentru ca de farmec nu te atingi. pentru daca te atingi, il distrugi.”, este o parte din mesajul postat de Dorin Chirtoaca pe pagina sa de Facebook.

In acest scandal a intervenit chiar si Ministerul Afacerilor de Interne, care, de asemenea, a postat un mesaj pe pagina ministerului de Facebook.

„Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.
Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată al tuturor persoanelor.
Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate 
Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect …bucurați-vă de muzica lor!”, este mesajul scris pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top