Connect with us
Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au avut o poveste incredibilă de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în cel mai neașteptat moment.

Vedete

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș

Ileana Ciuculete, una dintre cele mai mari artiste de muzică populară, a încetat din viață la 59 de ani. Artista s-a stins din viață în brațele soțului său, cu care a avut o poveste de dragoste rar întâlnită.

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, poveste de dragoste rar întâlnită

În urmă cu câteva luni artista povestea cum l-a întâlnit pe soțul său.

„L-am cunoscut într-o zi ploioasă de toamnă. Eu eram la un restaurant, împreună cu o prietenă, iar când am ieșit ne-am nimerit în același timp în fața localului și, cum pe vremea aceea nu erau foarte multe taxiuri, am fost nevoiți să „împărțim” mașina. Iar în drum spre casă am schimbat câteva cuvinte. Așa a fost să fie. Cornel nu îmi e doar soț, de 23 de ani e și „stâlpul meu de suținere”, cunoaște tot ce fac, intre noi nu exista secrete… Eu am trait si singura cativa ani, i-am explicat tot ce am facut sau n-am facut, asa ca nu-mi este teama sa raspund oriunde si oricand. Dumnezeu e martor, caci pe oameni ii poti minti, dar pe El nu. Sfanta Fecioara ma iubeste atat de mult, simt asta”, spunea artista.
La randul sau, Cornel a declarat ca a simtit ca a ramas ”paralizat” dupa ce a vazut-o pe Ileana.

Ileana Ciuculete, una dintre cele mai indragite artiste, s-a stins din viata la 59 de ani
Ileana Ciuculete a murit la varsta de 59 de ani din cauza unei boli incurabile. Sotul sau a dezvaluit ca aceasta suferea de hepatita c, insa a descoperit prea tarziu aceasta boala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top