Connect with us
Prezentatoarea tv Octavia Geamănu a născut

Vedete

Prezentatoarea tv Octavia Geamănu a născut

Octavia Geamănu a născut. Prezentatoarea tv a adus pe lume un băiețel. Bebelușul câtărește peste 3 kilograme, are 50 de cm și a primit nota 10 la naștere. Băiețelul se va numi Andrei.

Octavia Geamănu a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

„În urmă cu 7 luni, pe când lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat în calendar, în dreptul datei 20.11.2016 – baby boy. Am avut încredere în Dumnezeu, în destinul meu şi-n medicul meu. Azi, la 11 şi-un pic, mă uitam la darul vieţii şi mă întrebam cu cine seamănă☺️. Le mulţumesc cu tot sufletul atât prietenilor mei, doctorilor, cât şi echipei medicale, pentru că mi-au pus în brate un băieţel de nota 10. Vă imaginaţi că deşi mi-e somn de pic, nu pot să adorm de bucurie. Să fiţi sănătoşi!”, a scris Octavia Geamănu pe pagina ei de Facebook.

Octavia Geamănu este căsătorită cu Marian Ionescu, basistul trupei Direcția 5

Octavia Geamănu are o relație de mai mulți ani cu Marian Ionescu, basistul trupei Direcția 5. Cei doi s-au căsătorit în secret anul trecut, în timpul unui turneu al formației Direcția 5. Evenimentul a avut loc la Galați. Chiar și în ziua cununie, Marian Ionescu nu a renunțat la ținuta sa rock, iar Octavia Geamănu a purtat o ținută lejeră.

Octavia Geamănu este prezentatoarea „Observatorului Special”, difuzat la Antena 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top