Connect with us
Prietena Israelei, dezvăluiri cutremurătoare despre vedetă. Ce a făcut în trecut: „ Îi era rușine”

Monden

Prietena Israelei, dezvăluiri cutremurătoare despre vedetă. Ce a făcut în trecut: „ Îi era rușine”

Prietenii și familia Israelei Vodovoz nici acum nu-și pot reveni după moartea fostei balerine. O bună prietenă de-a vedetei, femeia care îi știa toate secretele, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre aceasta.

Israela Vodovoz a suferit trei accidente vasculare cerebrale, potrivit spuselor Florentinei Ion, însă refuza de fiecare dată să meargă la spital.

„Din păcate, Isabela aş vrea să îi spunem pentru pe ea aşa o chema numele de botez, Isabela. Ne-am cunoscut acum 10 ani şi de atunci am avut o relaţie foarte bună din punct de vedere al terapeutului pentru pacient. Ea avea 50% încredere în tratamentul medicamentos, dar 50% era în terapia alternativă.

A fost un suflet deosebit. Nu a spus nimănui. Era un episod în care ea şi Liviu se despărţiseră. Avea şi afecţini renale,şi probleme circulatorii, nu prea ţinea regim alimentar. Eu am vorbit pe 1 martie cu ea şi mi s-a blocat telefonul şi mi s-au şters toate apelurile şi mesajele.

Mi-a spus: Flori, nu mai pot să suport durerea, sunt distrusă de durere, eu care am fost tot timpul ca o lumânare, acum sunt neputincioasă, nu mai vreau să trăiesc. Mi-a spus că are glicemia 480. I-au cedat organele. I-a explodat inima şi celelalte.

Ea mi-a spus: nu îmi fac insulină, am 480 glicemia, o să mă pun jos cu faţa în sus şi mă rog să mă ia Dumnezeu la el. Ea a mai avut trei accidente vasculare cerebrale pe care nu le-a spus nimănui. Le-a dus pe picioare. Îi era ruşine să o vadă oamenii la spital”, a spus Daniela Florentina Ion, prietena Israelei Vodovoz.

Vedeta a fost găsită în casă pe data de 9 martie, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Femeia de afaceri a fost transportată în Israel, pentru a fi înmormântată acolo. Israela Vodovoz a fost căsătorită cu Liviu Arteni, de care a divorțat anul trecut. Bărbatul a suferit un șoc atunci când a aflat această veste.

 

CITEȘTE ȘI: Israela Vodovoz, decizie neașteptată cu o lună înainte de a muri! Ce a făcut vedeta, fără să se știe
“A murit cu zile!” Noi dezvăluiri despre Israela: Care ar fi fost greșeala fundamentală a femeii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top