Connect with us
Bahmuteanu si Prigoana sunt la cutite! Omul de afaceri isi acuza fosta nevasta de rele tratamente aplicate copiilor si face acuzatii grave.

Vedete

Prigoana si Bahmuteanu, in razboi: „Copiii erau plimbati in portbagaj!”

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt in razboi total. Motivul? Custodia copiilor! Omul de afaceri a facut acuzatii grave la adresa fostei sale neveste.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt in razboi total. Motivul? Custodia copiilor! Omul de afaceri a facut acuzatii grave la adresa fostei sale neveste.

Adriana Bahmuteanu l-a acuzat pe Prigoana ca acesta doreste ca ea sa fie decazuta din drepturile parintesti si ca i-a facut foarte multe plangeri pe diverse motive.

Prigoana sustine ca vrea doar ce este mai bine pentru copii si a lansat acuze dure la adresa fostei sotii: „Am sesizat anumite aspecte, in conditiile in care sunt tutorele legal al copiilor si trebuie sa supraveghez cresterea acestora. Am sesizat de fiecare data cand am observat ceva, de multe ori din presa, de exemplu copiii erau plimbati in portbagaj sau erau treji la doua noptea.

Citeste si: Adriana Bahmuteanu indragostita! Cine este barbatul care o curteaza insistent FOTO

Citeste si: Adriana Bahmuteanu il ataca pe Prigoana: „Regele gunoaielor le da copiilor o pensie de..”

In cazul in care Protectia Copilului constata aceste lucruri sunt grave, trimit mai departe catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si acestia sesizeaza instanta. La noi este foarte complicat sa decazi din drepturi. Este o procedura foarte lunga. Eu mi-am facut datoria. Pentru inregistrarea aia in care injura copiii ca la usa cortului ar putea fi decazuta din drepturi. Acolo este vorba despre o trauma psihica, care este mult mai grava decat cea fizica. Eu nu mai am ce discuta cu ea, vorbim numai in scris. Ea si-a denigrat public copiii. Ea nu e mama copiilor mei. E doar mama lor biologica”, conform spynews.ro.

Nu este prima oara cand cei doi au o disputa pe tema copiilor. Silviu Prigoana marturisea, in urma cu ceva vreme ca vrea sa sesizeze Protectia Copilului deoarece Adriana Bahmuteanu nu il lasa sa isi vada odraslele. De cealalalta parte, vedeta TV sustinea ca afaceristul isi bate copiii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top