Prima declarație a Andreei Bălan: „Ceea ce mi s-a intamplat mie”

06.03.2019
Prima declarație a Andreei Bălan: „Ceea ce mi s-a intamplat mie”

Clipe grele pentru Andreea Bălan, luni seara, când a făcut stop cardio-respirator, imediat după ce a născut-o pe Clara Maria. Echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, a făcut minuni și, doar într-un minut, a restabilit-o pe cântăreață. Iar acum Andreea Bălan zâmbește din nou!

Și-a văzut pentru prima data micuța, pe care a strâns-o în brațe cu toată dragostea! Andreea Bălan a publicat prima fotografie cu micuța Clara Maria și a transmis un mesaj extrem de emoționant de pe patul de spital.

Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei

Prima declarație

”Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc.
Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata!
Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amiotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a fost mesajul Andreei Bălan.

Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei
Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei

De ce abia miercuri și-a văzut fetița? Problemele de sănătate întâmpinate în timpul operației de cezariană nu au putut să o lase pe Andreea Bălan să-și vadă fetița proaspăt adusă pe lume. Vedeta a fost imediat trimisă la Terapie Intensivă, pentru că situația ei medicală nu era rezolvată atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *