Prima fotografie cu baiatul Valentinei Pelinel si cum il cheama pe bebelus

08.06.2016
Prima fotografie cu baiatul Valentinei Pelinel si cum il cheama pe bebelus

Valentina Pelinel a nascut  la o clinica privata, dupa cateva ore de travaliu. Fostul manechin a fost activa pana in ultima luna de sarcina, mergand la sala si facand exercitii fizice speciale pentru femei insarcinate. La finalul termenului, a adus pe lume un baietel sanatos pe nume Milan Cristian. La scurt timp dupa nastere, vedeta a postat pe Facebook prima fotografie cu baietelul.

Baiatul Valentinei Pelinel poarta numele Milan Cristian si, conform vedetei, numele nu are nicio legatura cu cel despre care se spune ca i-ar fi tata – Cristi Borcea. Fostul fotomodel spune ca pe baietelul ei il cheama Cristian, ca un omagiu pentru tatal si fratele sau, decedati cu ani in urma, scrie presa tabloida.

Sarcina Valentinei Pelinel a fost una dintre cele mai mediatizate.

Toata atentia a fost asupra ei mai ales dupa ce s-a aflat ca tatal al copilului ar fi chiar fostul actionar dinamovist Cristi Borcea.  

Valentina Pelinel a nascut  la o clinica privata, dupa cateva ore de travaliu. Fostul manechin a fost activa pana in ultima luna de sarcina, mergand la sala si facand exercitii fizice speciale pentru femei insarcinate. La finalul termenului, a adus pe lume un baietel sanatos pe nume Milan Cristian. La scurt timp dupa nastere, vedeta a postat pe Facebook prima fotografie cu baietelul.