Connect with us
Prima fotografie cu Gabriela Cristea Mireasă! Tavi a povestit ce au făcut la prima intâlnire

Vedete

Prima fotografie cu Gabriela Cristea Mireasă! Tavi a povestit ce au făcut la prima intâlnire

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit astăzi, dupa ani de relație și doi copii frumoși. Vedeta de televiziune a apărut într-o rochie de mireasă superbă.

Prima imagine cu Gabriela Cristea mireasă. „Relația noastră e binecuvântată”

Prima imagine cu Gabriela Cristea mireasă. „Relația noastră e binecuvântată”

Tavi Clonda a povestit pe Facebook cum s-a cunoscut cu Gabriela Cristea și ce au făcut la prima întâlnire.

„Mi-au pus fetele în mașină , m-am emoționat puțin. Am mers cu domnișoarele în mașină, cred că e prima oară, Tavi a mers cu fetele.”, a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars, potrivit Spynews. „Ne simțim foarte bine, o să fie interesant cu fetițele.  E o zi specială și frumoasă. Să știi că am avut destul de multă treabă, am dormit vreo 4-5 ore, suficient cât să am energie pentru azi. N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetițe. Ne bucurăm că nu am renunțat. Relația noastră e binecuvântată. Așteptăm botezul lui Iris care va fi și mai grandiose”, a spus și Tavi Clonda.

Prima intalnire dintre Tavi Clonda si Gabriela Cristea

Prima intalnire dintre Tavi Clonda si Gabriela Cristea

Gabi Cristea și Tavi Clonda au făcut marele anunț despre naștere: „Vreau să-i aud primul sunet”

Gabriela Cristea se află din ce în ce mai aproape de momentul în care va deveni, din nou, mamă. Și ea și soțul ei, Tavi Clonda, sunt foarte emoționați și așteaptă cu nerăbdarea ca familia să primească încă un membru.

Un ultim control înainte de momentul fericit. Data nașterii nu este, însă, știută, dar Tavi Clonda spune că va asista ”după geam”.

”Marți mergem la un ultim control. Să vedem cum e fetița, cum e Gabi. Încă nu știm când va naște. Eu o să asist, dar după geam. Așa am făcut și la Victoria. Sper să mă lase, vreau să-i aud primul sunet. Nu am ce să filmez, pentru că nu se vede nimic. Prima oară mi s-au înmuiat picioarele. Sper să nu leșin, să fiu și acum bărbat”, a mărturisit soțul vedetei TV pentru libertatea.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top