Prima reacție a lui Dan Negru despre salariul său de 135.000 de euro. Cât câștigă de fapt. Își arată fluturașul

03.04.2019
Prima reacție a lui Dan Negru despre salariul său de 135.000 de euro. Cât câștigă de fapt. Își arată fluturașul

Oamenii din lumea întreagă sunt curioși ce sume câștigă vedetele. Deși oamenii din televiziune nu fac publice sumele pe care le primesc pentru o lună de muncă, de-a lungul timpului s-au făcut nenumărate speculații pe acest subiect.

Recent, s-a scris că Andreea Esca, cea mai cunoscută prezentoarea de știri din România și cea despre care se știe că ar avea și cele mai consistente venituri, câștigă între 40.000 și 50.000 de euro lunar. Pe locul doi ar fi Dan Negru, despre el scriindu-se că primește fabuloasa sumă de 135.000 de euro pe sezon de la postul de televiziune la care lucrează.

Dan Negru, adevărul despre salariul pe care îl primește

„A apărut azi un alt clasament al salariilor in televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…😂😂😂

NU ! NU iau 135 mii de euro/sezon după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu’ pe an pe “fluturaș”.

Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt “fluturașul” de Revelione 😃

Totuși, intr-una din cele mai sărace piețe de publicitate din Europa, cum e cea din România, cunosc oameni care apar la televizor pe un salariu comparativ cu cel al lui Richard Quest de la CNN. 
Richard Quest in America, pe o piața de publicitate de vreo 200 miliarde și ai noștri aici, pe una de nici juma’ de miliard…

Quest are una bună despre bani: Dacă vrei să ştii ce părere are Dumnezeu despre bani, uită-te la ce fel de oameni îi dă”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.