Connect with us
Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic, ar avea probleme mari de sănătate. Actrița în vârstă de 85 de ani...

Vedete

Prima soție a lui Florin Piersic, Tatiana Iekel, are probleme de sănătate

Tatiana Iekel, prima soție a lui Florin Piersic, are probleme de sănătate. Actrița are 85 de ani, iar vârsta își spune cuvântul. Potrivit wowbiz.ro, Tatana Iekel ar avea probleme de mai multă vreme.

Cine este Tatiana Iekel

Tatiana Iekel s-a născut pe 10 octombrie 1932, la Târgu Ocna. Este o actriță română de teatru, voce, film și televiziune. A fost soția actorului Florin Piersic, împreună cu care are un fiu, actorul Florin Piersic Junior.

Citește și: Drama nestiuta a lui Florin Piersic. Cum a murit sora actorului

Florin Piersic și Tatiana Iekel au fost căsătoriți 14 ani. Cei doi au împreună un băiat, Florin Piersic Jr. Povestea lor de iubire a început la Paris, în anul 1958. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, Tatiana Iekel a povestit că îndrăgitul actor nu a fost marea sa iubire.

„Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la Iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin. Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa… Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, povestea actriţa Tatiana Iekel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top