Connect with us
Uluitor! Printul Harry a facut gestul emotionant in memoria printesei Diana! Ce a decis mirele chiar inainte de ziua cea mare!

Vedete

Printul Harry, cuvinte emotionante despre mama lui, Diana

O mama nu poate fi uitata niciodata, mai ales atunci cand trece in nefiinta. Printul Harry a acordat de curand un interviu emotionant in care a vorbit despre mama lui, Printesa Diana.

„Tot ce imi doresc este sa imi fac mama mandra. Doar asta mi-am dorit mereu. Cand a plecat dintre noi, a lasat un gol imens in urma, nu doar pentru noi, familia, ci pentru intreaga lume. Daca reusesc sa umplu macar o parte din acest gol, atunci inseamna ca mi-am facut treaba. Trebuie, intr-un fel, sa imi dedic intreaga viata sa umplu acest gol cat mai mult posibil, la fel si printul William”, a declarat Harry pentru revista People.

Roscovanul familiei a mai spus ca ii plac activitatile in care se implica si nu face totul doar pentru ca mama lui ar fi fost incantata sa il vada asa, ci pentru ca asta simte. „Stiu ca am mostenit multe parti bune de la mama. Fac o gramada de lucruri pe care, probabil, si ea le-ar fi facut”, a mai spus printul Harry.

FOTO: Diadema favorita a Printesei Diana, purtata pentru prima data de Ducesa de Cambridge

Regina Elisabeta a implinit 90 de ani. Imagini de colectie – Galerie Foto

Printesa inimilor, cum a mai fost denumita, a murit pe 31 august 1997, iar decesul acestuia ramane unul dintre cele mai misterioase din istoria regalitatii. Imediat dupa moartea printesei, scriitoarea Sarah Bradford a notat in cartea biografica despre alteta sa ca tot ce si-ar fi dorit era dragostea printului Charles, cel cu care a avut o relatie dificila.

Diana insasi declarase in repetate randuri ca Charles o facea sa se simta de multe ori inutila sau insuficient de pregatita pentru asteptarile casei regale britanice. Printesa Diana s-a bucurat de-a lungul timpului de iubirea poporului englez, iar astazi cei doi copii ii cinstesc amintirea la fiecare aparitie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top