Connect with us
Problema de sănătate pe care Iulia Albu a ascuns-o toată viața

Vedete

Problema de sănătate pe care Iulia Albu a ascuns-o toată viața

Iulia Albu a devenit faimoasă datorită intransigenței cu care critică ținutele vedetelor și ale concurentelor de la „Bravo, ai stil”.

Puțini știu că vedeta a trecut printr-o serie de probleme de sănătate și a că a fost nevoită să muncească din greu pentru a ajunge ce este astăzi. Criticul de modă a recunoscut recent că în copilărie avea displazie și trebuia să stea săptămâni întregi în ghips.

„Este adevărat că am avut displazie, însă nu-mi amintesc foarte multe pentru că eram în primii ani de viață. Mama mi-a povestit despre asta. M-a tratat Pesamosca. Am stat în ghips câteva săptămâni bune ca să mi se îndrepte șoldul. Am avut noroc”, a declarat recent Iulia Albu, scrie cancan.ro.

Se mărită sau nu Iulia Albu?

”Căsătoria este, momentan, un subiect care nu ma stârnește foarte tare. Am o relație în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar. Timpul liber mi-l petrec împreună cu fetița mea, Mikaela, familia mea, și iubitul.

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu, despre Elena Udrea: ” E snoabă, pițipoancă, cu…”

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu o face praf pe Oana Roman: „E un fel de Alba ca Zapada in varianta foarte grasa”

Cu toate că nu am mult timp liber, găsesc timp pentru că, de două ori pe săptămână, merg la patinoar și la echitație, împreună cu fiica mea. Încerc să combin cariera mea și timpul dedicat familiei, în așa fel încât nicio parte să nu aibă de suferit”, a mai mărturisit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top