Connect with us
Jean Claude Van Damme a avut probleme la un club din Centrul Vechi din Bucuresti.

Vedete

Probleme pentru Jean Claude Van Damme in Romania! Ce a patit actorul

Jean Claude Van Damme se afla in Romania. Cunoscutul actor a avut probleme cu bodyguarzii la un club din centrul Vechi din Bucuresti.

 

Jean Claude Van Damme a iesit la un restaurant libanez in prima seara in Capitala si a baut cateva sticle de vin scump, de colectie. In a doua seara, actorul a vrut sa danseze intr-un club din Centrul Vechi. El a venit acolo insotit de un prieten de-al sau, stabilit in Romania, si anume omul de afaceri libanez Mohamed Zorkot, de fiul sau Nicolas si de impresar.

Actorul era imbracat, insa, in pantaloni de trening, iar bodyguardul localului nu l-a recunoscut si i-a cerut sa mearga sa se schimbe, noteaza wowbiz.ro. Unul dintre barbatii care il insoteau pe Van Damme i-a spus, intr-un final, bodyguardului despre cine este vorba, iar toti au fost lasati sa intre in club, unde au petrecut pana in zori.

Van Damme nu este la prima „isprava” intr-un club din Romania. In anul 2005, cand se afla in tara noastra pentru un film, actorul a fost implicat intr-un scandal intr-unul dintre cluburile de fite din Bucuresti. Presa relata ca actorul s-a luat la bataie cu un grup de interlopi, dupa ce ar fi baut mai multe pahare de alcool. Vedeta de la Hollywood ar fi iesit, atunci, foarte sifonata din acel conflict.

Citeste si: Cum arata actorii din „Beverly Hills, 90210”, dupa 25 de ani

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top