Connect with us
Mihai Traistariu concureaza vineri la semifinala Eurovision 2016 Romania. Artistul a recunoscut ca are unele probleme.

Vedete

Probleme pentru Mihai Traistariu inainte de semifinala Eurovision 2016 de vineri

Semifinala Eurovision 2016 Romania are loc azi,vineri, 4 martie, la Baia Mare. Mihai Traistariu, unul dintre favoritii competitiei intampina probleme inainte de recitalul din aceasta seara.

Mihai Traistariu va lupta pentru a reprezenta Romania la Eurovision 2016, in Suedia, la Stockholm, cu piesa Paradisio. Inainte de semifinala de astazi, cantaretul a recunoscut ca are unele probleme de sanatate.

„Sunt incantat de sunet si de scena, mi-am urmarit show-ul pentru a vedea ce pot schimba si imbunatati. Sunt putin racit, dar fac eforturi pentru a fi la inaltime pe scena Selectiei Nationale. Am incredere ca Paradisio este o piesa care poate castiga in Suedia, deci votati cu mine si sperati alaturi de Pradisio”, a declarat Mihai Traistariu, potrivit click.ro, cel care a fost recunoscut „cea mai buna voce din Romania” in 1999, 2000 si 2006, dar mai ales a obtinut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria Romaniei: 172 de puncte, cu piesa „Tornero”.

Citeste si: Mihai Traistariu, dezvaluire surpinzatoare despre piesa „Paradisio” cu care va merge la Eurovision 2016

Citeste si: EUROVISION 2016: Juriul a decis cine intra in FINALA

Semifinala EUROVISION 2016 Romania. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, si Ioana Voicu, fiica lui Madalin Voicu, vor fi gazdele semifinalei si finalei nationale ale Eurovision 2016, care se vor desfasura pe 4 si 6 martie, in Sala Sportului din Baia Mare. uliana Marciuc este producatorul selectiei nationale a Eurovision 2016, pentru al doilea an consecutiv, iar anul acesta va conduce delegatia Romaniei la Stockholm.

Semifinala EUROVISION 2016 Romania. Jukebox, Mihai Trastariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todorut si Irina Baiant, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra si Mihai Bajinaru sunt cei 12 finalisti care intra in competitie la Eurovision Romania.

Semifinala EUROVISION 2016 Romania.Pe cei 12 ii vom vedea pe scena Salii Sporturilor din Baia Mare, la semifinala din 4 martie, sase dintre acestia urmand sa acceada in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016, din 6 martie.

Semifinala EUROVISION 2016 Romania.Anul acesta, in premiera, organizatorii vor publica pe siteul eurovision.tvr.ro lista cu toate piesele inscrise la preselectie si punctajul celor care nu au intrat in semifinala. Cele 12 melodii calificate la Selectia Nationala Eurovision pot fi ascultate pe site-ul dedicat, la fel ca la editiile precedente.

Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat fara intrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre artistii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numara: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion si Johnny Logan.

Televiziunea Romana, membra a EBU, este organizatoarea Selectiei Nationale si participa la competitia europeana din anul 1993.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top