Connect with us
Probleme in viata actritei Sofia Vergara! S-a aflat totul!

Vedete

Probleme in viata actritei Sofia Vergara! S-a aflat totul!

Sofia Vergara nu trece tocmai prin cele mai bune momente. Un site important a aflat ce probleme au aparut in ultima saptamana in viata actritei.

Sofia Vergara nu a mai iesit in public in ultimele zile, iar motivul absentei sale este unul cat se poate de serios. Iubitul vedetei, Joe Manganiello, a fost operat zilele trecute. Acesta a suferit o operatie de apendicita, si, conform site-ului la.eonline.com, medicii au fost destul de alarmati cand l-au examinat prima oara.

Au furat toate privirile la SAG AWARDS 2016 cu sanii lor generosi!

FOTO. Pamela Anderson pozeaza goala si dovedeste ca inca este sexy

Sofia Vergara si Joe au lipsit de la un eveniment important care a avut loc duminica (n.r.: 17 aprilie) din cauza starii de sanatate a actorului. Cei doi trebuiau sa participe la un eveniment caritabil organizat de Stuart House Benefit, o organizatie care sprijina victimele abuzurilor sexuale.

„Datorita lui Joe ne putem bucura de tot ce a reusit organizatia sa faca in ultimii ani. Joe ne este un bun prieten si nu a lipsit niciodata in ultimii 5 ani de la evenimentele pe care le-am organizat. Stiu ca are mici probleme de sanatate si tot ce pot sa ii doresc este recuperare rapida”, a declarat John Varvatos, organizatorul evenimentului caritabil pentru Entertainment Tonight.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top