Connect with us
Raluca de la Bambi s-a operat la nas. Cum se simte vedeta

Vedete

Raluca de la Bambi s-a operat la nas. Cum se simte vedeta

Raluca de la Bambi a decis să scape de un complex și s-a lăsat pe mâna medicilor. Jumătatea blondă a formației și-a operat nasul și a recunoscut că nu a luat această decizie dintr-o cauza medicală.

Deși majoritatea vedetelor invocă tot felul de motive pentru a explica schimbările fizice, Raluca a recunoscut că era complexată din cauza nasului.

„Sunt deja în a zecea zi de recuperare. Mă simt foarte bine și sunt încântată că m-am decis să fac această intervenție chirurgicală. La început mă temeam de procedura asta deoarece auzisem că e greu să respiri imediat după operație. Trebuia să stai cu niste bandaje în nas însă acum există niște tuburi cu silicon și nu ai probleme de respirație. Mă bucur că l-am ales pe dr. Călin Doboș pentru că este unul dintre cei mai buni.”, a declarat Raluca în exclusivitate pentru huff.ro

Raluca a postat pe pagina sa de socializare o fotografie alături de medicul estetician: „Dupa o absenta motivata, am revenit cu noul look.”

raluca-bambi

Fanii au freacționat imediat și i-au făcut complimente pentru rezultatul obținut.

„Felicitări! Arăți foarte bine, o schimbare în bine!”

„Ești total schimbată!”

Cum s-a format Bambi

Încă din copilărie, Raluca și Denisa au dovedit o foarte mare pasiune pentru muzică. Și-au început cariera la „Palatului Copiilor” din București. Au urmat apariții TV la emisiunile “Ba da, ba nu”, “Feriți-vă de măgăruș” și “Abracadabra”. Și-au continuat studiile la Liceul de Muzică „George Enescu” din București, iar apoi la Universitatea Națională de Muzică București.

În anul 1999, trupa Bambi s-a remarcat la emisiunea „Trupa de șoc” de la TVR, unde a câștigat foarte multe voturi din partea telespectatorilor. Ulterior, a încheiat un contract de reprezentanță și management cu Fundația Culturală „Phoenix”.

În august 2000, Bambi a lansat primul videoclip, „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, a lansat primul album, intitulat „Bilețele de dragoste”, conținând și piesa „Doi ochi căprui”. Această piesă a devenit imediat un hit al tuturor generațiilor, fiind difuzată pe toate posturile de radio și televiziune.

Albumul s-a vândut în decurs de 8 luni în peste 100.000 de exemplare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top