Raluca Podea a dat de pământ cu Pastramă și Brigitte. A arătat mesajele la televizor

27.03.2019
Raluca Podea a dat de pământ cu Pastramă și Brigitte. A arătat mesajele la televizor

Raluca Podea a făcut noi comentarii pe tema relației dintre Brigitte și Pastramă. Aceasta s-a despărțit de concurentul de la ferma într-o declarație de presă.

Imaginile cu cei doi surprinse de camerele de la „Ferma” au făcut-o pe Raluca Podea să renunțe la relația cu Florin Pastramă. Astăzi, fosta iubită a cuceritorului de la „Ferma” a fost invitata lui Cătălin Măruță și a declarat că „Brigitte este nebună. N-ai cum să faci așa ceva. Sunt doi limitați! Atât pot, atata fac”.

Brigitte este mai bătrână ca și biblia

Raluca Podea a spus că Brigitte este mai bătrână ca și biblia. Tot în emisiunea lui Măruță, fosta iubită a lui Pastramă a declarat că Brigitte s-ar fi interesat la clinica din Turcia unde s-a operat, de cum arata fundul ei înainte și după operație.

„Regret că am stat 2 ani lângă un om pentru că eu eram la un nivel, am crezut ca este doar un copil și că are un suflet bun. Eu pot sa-mi permit să trăiesc. Eu l-am ajutat pe Florin Pastramă cu bani, nu el pe mine.”

„Se înțelegea foarte bine cu copilul meu. Nu am vrut să-l implic în relație, dar când am văzut că este o relație serioasă l-am implicat. Florin chiar insista să-l cunoască”.

„Nu este genul de om care să aibă o relație serioasă. Nu est ok să fiu târâtă într-un scandal de genul acesta.”

„Mama mea nu a avea o părere bună despre el, dar totuși este șocată”.