Connect with us
Ramona Bădescu trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu tatăl infectat cu noul virus

Vedete

Ramona Bădescu trece prin momente grele. Ce se întâmplă cu tatăl infectat cu noul virus

Ramona Bădescu traversează o perioadă grea din cauza problemelor cu care se confruntă familia sa. Vedeta nu este în România, ci în Italia și este foarte îngrijorată de starea de sănătate a părinților ei, și îndeosebi a tatălui ei care are 89 de ani și a fost infectat cu noul virus. El este internat la Spitalul Filantropia din Craiova. Mama vedetei a făcut testul și așteaptă rezultatul.

Tatăl Ramonei Bădescu a fost infectat cu noul virus

Tatăl Ramonei Bădescu, care are 89 de ani, a fost infectat cu noul virus și este internat la Spitalul Filantropia din Craiova. În același timp, mama vedetei așteaptă rezultatul testului pentru coronavirus.

Ramona Bădescu este extrem de îngrijorată pentru starea de sănătate a părinților ei, mai ales că este departe de ei, în Italia, și tot ce poate face este să aibă încredere că medicii îl vor face bine pe părintele ei.

„Tata a fost luat de urgență de acasă pentru starea lui mai slăbită dar și pentru că a ieșit pozitiv cu acest virus necruțător. Situația lui nu este bună, dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas” , a declarat Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Din fericire, starea tatălui ei este stabilă, iar Ramona a putut să vorbească la telefon cu el. Ea a spus că faptul că nu este lângă cel care a crescut-o, în aceste momente grele, o distruge sufletește și că speră ca tatăl ei să lupte să se facă bine, ca să poată să își mai țină nepotul în brațe.

Ramona Bădescu este o actriță româncă stabilită în Italia. Este una dintre puținele femei care a devenit mamă, pentru prima dată, în mod natural, la vârsta de 50 de ani. Ramona a născut în 2019 un băiețel sănătos, de care este extrem de mândră.

Chiar dacă a devenit părinte și este foarte dedicată fiului ei, Ramona Bădescu nu se neglijează. Ea a declarat, la un moment dat, că are grijă să fie întotdeauna aranjată și fardată.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top